Van közületek olyan, aki legyőzte már a rajta eluralkodó depressziót? Hogyan sikerült?
Edzéssel olyan állóképességet szereztem, mint a rendesen sportolók, azután jóga.Most divat a pszichofitness.
Google > pszichofitness
Nem könnyű, ha mély. A forrs megszüntetése az első, de ha az nem megy, mert pl csaldi, akkor mielőbb ki kell lépni, ha teheted.
Az a helyzet hogy kevés infót adtál meg...se nemed se a korod. Így hűha tanácsot nem lehet adni.
Kommentelők, akiknek ment a sport, azok nem nagy depiben voltak. Én annó tizenévesen a 4 fal közt voltam s csak folyamat aludtam. A fejem túlalvástól fájt sokszor.
Ki kellett szakadnom a környezetemből, de ott se volt rózsás a család... Alkotásba folytottam gyűlöletem/utálatom s egyre több fájdalmas ténnyel szembesűltem, ahogy nőttem fel... S képbe jött az az ember aki lábra állított, ösztönzött arra : Szakadj ki te magad alkosd meg a magad helyét. Az tart mai napig talpon, hogy saját rendes külön életet akarok párommal s megszerezni a jogsit autót s majd családi ház/ üzlet (saját bolt).
Engemet a párom (3éve) s az általa kialakúlt céltudat az ami lábra állított.
Kár hogy nem írtál többet, mert így nem lehet véleményt/tanácsot alkotni.
22-Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!