Milyen következményei lehetnek a folytonos éjszakázásnak?
Mindennap szinte azt csinálom, hogy olyan 2-3 óra (éjféli) fekszem le. Egyszerűen csak szükségem van az éjszakára, s minél inkább húzom az időt, hogy még ne, még ne legyen reggel, mert akkor megint elkezdődik egy kimerítő nap, és el kell mennem itthonról. Kimerítő nagyon, de már bizonyára hozzászokott a szervezetem. De persze azért, minden reggel viselem a következményeit, de esetleg lehet-e valami baj ebből, hosszútávon? Mondjuk már ez is mindegy.
Köszönöm a válaszokat. :) 17/L
A kevés alvás lehangoltságot és ingerültséget okoz. Ha nap közben rosszul érzed magad, akkor sejthető, hogy túl keveset alszol. Egyébként nem mindenkinek van szüksége 6-8 óra alvásra, van, aki beéri 4-5-tel is, de nem ez a többség.
Én is szeretem az éjszakát, egy időben az volt a módszerem, hogy pl. este 7-től éjjel 2-ig aludtam, vagy 8-tól 3-ig stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!