Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak e gyógyszerek esetleg...

Vannak e gyógyszerek esetleg betegségek amelyek mellékhatásukban, tüneteikben erősen kihatnak az álmokra?

Figyelt kérdés
Bármiféle behatásra gondolok. Pszichiáterek által használt LSD a valóságot írta felül és torzította, milyen betegségek vagy gyógyszerek hathatnak az alvás 5. rem fázisára és pl rémálmokat idéznek elő?

2013. máj. 27. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyes malária ellenes szereknek van az álmokkal kapcsolatos ismert mellékhatása.
2013. máj. 27. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Calea Zacatechichi nevezetű növénnyel szoktak ilyesmit előidézni. Vannak akiknek nagyon élénk álmaik lesznek tőle.
2013. máj. 27. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Klórdiazepoxid tartalmú gyógyszerek nálam az első két hétben nagyon durva álmokat okoztak, napi 40mg

Majdnem mindre emlékeztem mikor megébredtem, szinte éber voltam de mégis álmodtam, volt hogy 10-15 féle, fajta álmom is volt, mindenféle állatság ami előtte soha nem volt.

Akkor nagyon félelmetes volt, szinte azt éreztem hogy kezdek begolyózni.

Persze egyéne válogatja, kinél mit hoz ki...

2013. máj. 28. 01:28
 4/4 A kérdező kommentje:
azta mindenit :D köszönöm az érdekes és értékes válaszokat!
2013. máj. 28. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!