Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2 hét xanax alváshoz?

2 hét xanax alváshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az elmúlt 2 hétben xanaxszal aludtam 1,5mg adagolásban(orvos irta így az alváshoz)

Kicsit srtesszesebb időt éltem,emiatt kértem valamit amitől tudok aludni. Napközben nem szedem,viszont nyilván rákapni sem szeretnék.

Ha most abbahagyom számolhatok bármi kellemetlen tünetre,vagy fokozatosan hagyjam inkább abba?

A srresszfaktor jelen van még,de őszintén jobban félek a rászokástól mint attól hogy nem bírok aludni

Reggel is nehezen ébredek,és sokszor napközben is rám jön egy furcsa érzés

ma 07:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Még ha lesz is bármilyen mellékhatás, hagyd abba a szedését, olyan mint a drog, nagyon nehéz, hosszadalmas folyamat lejönni róla. 2 hét még nem olyan hosszú idő, de ne szedd ezt a mérget.

Durva, hogy mindenkinek rögtön felírják, ha egy kis problémája van...

ma 08:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Itt már nem kis probléma volt,hetek óta 2-3 órás alvásaim voltak,azok sem egyhuzamban

Próbáltam minden gyógynövényes cuccot,melatonint,tehát az orvos már tényleg végső megoldás volt

Nem szeretném szedni,napközben igen csak demotiváltnak érzem magam és biztos vagyok benne,hogy köze van hozzá

Abba hagyom mindenképp,köszönöm hogy írtál

ma 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!