Most hülye vagyok ha ilyeneket csinálok?
Ejjjha!! Egészen dú. 2-3-ig dolgoztál?? Mi ez,valami közmunka, vagy napszámozol? Dehogy voltál te dolgozni, max. suliban, lerí a stílusodból, h nem vagy több 15-nél, úgy hogy ne nézd már hülyének az embereket.
A "fűrert" természetesen direkt fonetikusan írtam, de nem baj, nem vártam tőled többet.
A kérdésednek semmi oka nem volt, csak közzé akartad tenni, h te milyen kemény vagy mert húúúú csapkodsz a lakásban, meg volt egy mindennapos konfliktusod az utcán.Nem semmi.És azt várod, h majd mindenki ledöbbenjen, h te milyen egy kemény, öntörvényű árjaharcos vagy, h így a minimális önbizalmadat kicsit fölturbózd....de látod nem jött be, a béna szájkaratéd is csak inkább szánalmas, még vicces sem. Ezt még bizony egy kicsit kéne gyakorolgatni!!
A német középfokú pedig nem egy nagy dobás, ha kicsit figyeltél a suliban, de ez is kamu, még Magyarul is úgy makogsz mint vki a Máúnikábúú, nem hogy idegen nyelv.Tudod a náci fa*zságok jóvoltából elsajátított német szófoszlányokat nem nevezhetőek még nyelvtudásnak....és mind emellet a "Heil"-t kisbetűvel írtad....ejnye, ezért annak idején kaptál vna Adolf bácsitól!! Micsoda tiszteletlenség! (mellesleg nyelvtanilag helytelen, de látom, nálad a shift valszeg beragadt.)
Összességében te is elvetélhettél volna a ku*va anyádban, akkor most egy pszichopatával kevesebb lenne szép hazánkban!
10:33-as vagyok.
Nem kértem, hogy kezdj el pofázni. Te komolyan kezelésre szorulsz. Bár kétlem, hogy lehetne kezdeni valamit az ilyen primitív emberekkel. Azt hiszed, olyan jópofa, hogy rasszista vagy? Gondolom azt se tudod pontosan, mi az, csak most erre hiszed, hogy menő.
Jövő héten az lesz a menő, ha tíz emelet magasságból ugrálsz le ejtőernyő nélkül.
Ja és... nem vagyok cigány, de mi lenne, ha az lennék? És hogy miért vagyok itthon? Olyanról talán hallottál már, hogy betegség. Attól függetlenül, hogy sajnállak, amiért ennyire ostoba vagy, továbbra is viccesek a kommentjeid. Igaz, hogy csak magadat minősíted velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!