Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegbeteg vagyok ha ilyet...

Idegbeteg vagyok ha ilyet csinálok?

Figyelt kérdés

Gyakran vannak dühkitöréseim, ha valaki kritizál vagy torkom szakadtából ordítok vele vagy sírva fakadok, ha valami nem tetszik ugyanaz van, ha veszélybe vagyok ordítok. Volt egy nehéz gyermekkorom dadogok mert általános iskolás koromban állandóan vertek, rágalmaztak meghurcoltak. Még a mai napig feljönnek ezek a rossz emlékek és gyakran álmodok éjszakánként olyan osztálytársammal aki állandóan bántott és mostmár mindennap. És ezért sokszor felüvöltök "neeeee kérlek ne bááánts" és elsírom magam. Ez lehet oka annak, hogy nem lehet semmilyen párkapcsolatom soha többet, mert ritkán van olyan pillanatom amikor felszabadult tudok lenni.

Többször voltam pszichológusnál de semmi változás. :(

29/F

2011. aug. 15. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az önbecsülésed semmisítik meg az ilyen rosszindulató sértések és fizikai bántalmazások. Szerintem ezek kezelése fejben dől el. Ha elhiszed magadról, hogy igen jó ember vagy és semmivel nem vagy kevesebb, rosszabb másnál, akkor újra rendben leszel. De amíg azt képzeled, hogy senki vagy, akit mindenki el akar taposni, addig nem fog változni semmi. Gyűjts magad köré kedves és szerető embereket, akik támogatnak ebben és nézz tükörbe és rendezd magadban ezt a gyerekkori dolgot. Ne hagyd, hogy tönkretegye az életed 1-2 gonosz ember játéka! Elhitették veled, hogy gyenge vagy és rossz, pedig ez nem biztosan nem igaz! Mutasd meg magadnak és a világnak, hogy erős vagy és fogadd el, hogy néha a kritika és építő jellegű, nem minden esetben bántó. Nincs ember a földön, aki nem szembesül kemény kritikákkal néha akár a legjobb barátaitól, akár a családjától! Gyakorold ezt, számolj el 10-ig, mielőtt üvöltesz. Én bízom benne, hogy le tudod győzni ezt a szorongást, félelmet
2011. aug. 15. 20:18
 2/4 josek válasza:
elöbb magadba tegyél rendet, hidd el hogy meg tudod csinálni, bízz magadban és utána csak jobb lesz, ha felidegesittenek mondogasd magadba nyugodt vagyok, és az is leszel, sok sikert kitartás hósszú folyamat de nem lehetetlen
2011. aug. 18. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
idegbeteg az aki piszkált és vert kisbarátom!!! te teljesen normális vagy, fel a fejjel és ne törődj velük, felejtsd el a múltat!! :)
2011. aug. 18. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Mióta jársz pszichológoshoz? Vagy a többször voltál azt takarja, hogy voltál már, de abbahagytad? Remélem az előbbi! Ha kitartó vagy, meg tudsz bízni a terapeutádba, biztos tud segíteni ezen a problémán, de ha mélyek a sebek, az bizony nem múlik el pikk-pakk.:( Csodálom, hogy nem keztétek előbb, már gyerekkorodbankezelni ezt a problémát. De kitartás, idővel biztos le tudod győzni ezt magadban!:)
2011. aug. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!