Idegbeteg vagyok? Nem tudom mit tegyek!
1. Gondolom még nem menzeszelt, hát szerintem lassan meg fog jünni. Akár ez is lehet, mert a lányok ilyenkor érzékenyebbek, a hormonjaid beindulnak, össze-vissza dolgoznak.
2. Nagyon nagy a nyomás, ennek a stressz az oka. Próbálj meg relaxálni és elfelejteni- ha csak egy rövid időre is - a paraszt osztálytársaidat. A nagy stressznek akár komoly betegség is lehet a vége (gyomorfekély például)
17/L
A hirtelen felállásból szédülés normális, az a hirtelen vérnyomáskülönbség miatt van néha.
A lelki problémádra: inkább ahelyett, hogy pihensz, foglald el magad! Járj sportolni, tanulj meg hangszeren játszani. Hidd el, ha lefoglalod az agyadat, nem fogsz ilyeneken gondolkozni. Lehet, hogy nagyon okos lány vagy, és az iskola nem köt le eléggé! Ez előfordul, szóval találj magadnak plusz tevékenységeket.
Azzal semmi gond nincs hogyha hirtelen felállsz akkor elszédülsz, ez velem is így van legtöbbször ha 10percnél többet ülök, ilyenkor elsötétedik minden 2 másodpercre, ez tényleg a vérnyomáskülönbség miatt van emiatt nem kell aggódnod :) Egyébként én 13 vagyok több mint egy éve menstruálok de mielőtt megjön mindig idegbeteg vagyok és mindenen feltudom idegesiteni magam még azon is ha valaki nem ugy köszön... :/ meg kell tanulni kezelni...
Ennyit tudtam segítenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!