Szerintetek ha vagdosni kezdeném a karomat, az segíthetne rajtam? Érdemes megpróbálnom?
Szóval általában elég lehangolt vagyok, nincs kedvem semmihez, nem szeretek emberek közé menni, mert tudom, hogy utálnak, és rosszul érzem magam közöttük.
Mindegy, nem ez a lényeg... De az utóbbi időben egyre nő a lelki fájdalmam, és állítólag a vagdosás okozta fizikai fájdalom ezt csökkentheti. Szerintetek ez igaz? Érdemes megpróbálnom?
Persze először csak kisebb karcolásokat ejtenék, nem rögtön véres sebeket.
Karitatív munkát támogatom,mint ötletet... ha rálátsz, másoknak mennyire rossz, rá fogsz jönni hogy neked nem annyira. Meghalt valakid?
A vagdosás tipikus gyáva tünet, tök jó alap az önsajnálathoz, az meg még soha nem húzott ki senkit a gödörből. És a vékony karc is megmarad, egész életeden át magyarázkodhatsz miatta,a gyerekeidnek is, a gyerekeid tanárainak, a gyerekeid majdani társainak... brrr előítélet az lesz, lelkileg gyenge vagy, az fog lejönni mindenkinek.
Légy őszinte magaddal, akár brutálisan. Fogj egy A/4-est és írd rá hogy mi a bajod, addig áss míg rá nem jössz hogy miért! És a végeredmény ne az legyen, hogy XY a hibás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!