Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Mi segíthetn...

Mi lehet a bajom? Mi segíthetne rajtam?

Figyelt kérdés

Na szóval az a gondom, hogy egyetemista vagyok és nagyon nem megy a szak amin vagyok, egy évem már megvan addig nem is volt gond, tanultam és ment, de most már rengeteget tanulok és mégsem értem, úgy érzem nincs hozzá érzékem, azért jöttem erre mert ezzel könnyen el lehet helyezkedni és sokat is keresni vele.

És most a vizsgaidőszakban folyamatosan aggódom, stresszelek, hogy mi lesz így, a szüleim egy csomó pénzt kiadtak miattam, diákmunkán amikor tudtam dolgoztam mellette de így is bejárás és albérlet és rosszul érzem maga, félek, hogy nem sikerül és kirúgnak és a szüleimnek is gondot okoztam hiába.A másik meg, hogy a barátnőm nagyon szeretem és félek, hogy ha kirúgnának akkor szakítana velem, azt mondta, hogy nem szakítana, meg azt is, hogy mindig is diplomás pasi kellett neki.

Nagyon aggódom ezek miatt a dolgok miatt, főleg, hogy elveszítem Őt, nincs étvágyam, nem érdekel semmi, gyomoridegem van és aludni is alig bírok.Nem tudom mi segíthetne és hogyan jöhetnék ki ebből.

2013. jan. 3. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Fenébe a pénzzel. Inkább mentél volna olyanra ami érdekel is. Ha sikerül is leraknod további bajokat jósolok neked, elégedetlenséget. Még csak egy éved van meg, váltsál valamire ami ugyan nem annyira jól kereső, de örömet okoz számodra. Ha meg tetszik amit csinálsz akkor jól fogod csinálni, és bármilyen területen is dolgozz ha jól csinálod mindig lesz rá felvétel neked.
2013. jan. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!