Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyen esetben mi segíthetne?

Ilyen esetben mi segíthetne?

Figyelt kérdés

Tudom, sok embernél van így, de nálam már minden határon túl megy. Arról van szó, hogy ha tudom hogy találkozni fogok azzal az emberrel, akibe szerelmes vagyok, teljesen kikészülök.

Előtte való nap fáj a fejem, reszket a kezem, alig bírok elaludni. Aznap pedig öklendezem, az ájulás határán állok, reszket mindenem, de nagyon feltűnően, és még a gyomrom is liftezik. Múltkor is még fél órával a találka előtt is a fürdőszobában voltam, mert nem bírtam kimenni, folytonos hányingerem volt, öklendeztem. Még jó hogy nem ettem semmit, így hányni nem tudtam. De ha már meglátom, elmúlik ez az érzés.

Mit tehetnék ez ellen? Már annyira zavar, komolyan úgy nézhetek ki mint aki be van szívva, nagyon rossz szinte élő hulla vagyok, mindez egy ember miatt, :(

Mit tehetnék, mert már teljesen kikészít?!

2011. dec. 4. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:

De szertnék ilyen helyzetbe kerülni!

Szerintem mindannyian igy voltunk amikor randira készültünk.

Én irigyellek!

2011. dec. 4. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Vele is vagy együtt? Mert akkor elmúlik, nyugi. Nálam ez minden előtt így van. Hányingerem van, alig tudok aludni akár vizsga vagy valami komolyabb utazás vagy ilyesmi előtt is. Majd 1-2 hónap max és lenyugszol. Az rosszabb mikor nem vagy vele együtt és akkor jön ez rád. Nálam sajnos ez volt. Hány éves vagy? Nekem olyan 16 évesen volt ez de most, 23 évesen is elő elő jön néha. De már nőttem ki belőle:D
2011. dec. 4. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem te tulspilázod a randi előtti készülődést,s a tüneteid ilyen szomatikus -részben meg talán még csak bebeszélt - tünetek.Relax! Ha tetszetek egymásnak,nincs min parázni.Ha mégse megy a nem-parázás,akkor igyál meg egy felest randi előtt...nem fog a randipartnered megszondáztatni.
2011. dec. 4. 13:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem vagyok együtt vele, nekem is minden előtt így van amúgy, nagyon rossz... :(

17,5 éves vagyok, tiszta "idegzsák"..mindenen ki tudok készülni és minden felidegesít, hiába mondom magamnak, hogy nem kell idegeskedni, egyszerűen nem bírok megnyugodni..

2011. dec. 4. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

a 2. vagyok.

Nincs önbizalom hiányod? Mert az is okozhatja. Most nem erre a csúnya vagyok, kövér vagyok dologra gondolok, hanem az igazi, nem önsajnáltatós, még te sem jöttél rá önbizalom hiányra gondolok (amikor még attól is stresszelsz ha ki kell menned a boltba). Nekem valami ilyesmim lehet. Azzal,. akivel én így voltam én sose jöttem össze. Lehet ezért is jött rám mindig. De majd elmúlik. Randi előtt természetes szerintem hogy izgul valaki. A b6 az jó hányingerre, bár túl rendszeresen nem érdemes szedni. Kösd le a figyelmedet előző nap, de parázd túl mert attól csak rossz lesz. Már lehet az is baj (nálam is ez volt) hogy már annyira természetesnek gondoltam hogy lesz, hogy volt is minden bajom. NYUGÍÍÍ! Mély levegő be és ki és rendben van minden:D

2011. dec. 5. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Azért kicsit megnyugtató, hogy nem vagyok ezzel egyedül:P Tudom hogy ez nem vigasztal, de na.. Amúgy a magne b6-is segíthet valamicskét ezen. Sokan hülyeségnek gondolják, én is így voltam vele, de a nehezebb, idegeskedősebb időszakokban igenis jó. Próbáld ki.
2011. dec. 5. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!