Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrültem. Rettegek, tombolok...

Megőrültem. Rettegek, tombolok és kényszergondolataim vannak. Hogy ne dilizzek be amíg meg nem ölöm magam (2 nap)?

Figyelt kérdés

2013. nov. 17. 14:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy? Sikerült továbbtanulni?
2013. nov. 19. 00:15
 42/51 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, 9 osztályom van. Ha rendeztem az adósságaimat, be akarok iratkozni valami felnőttképzésre és leérettségizni. Már ha nem halok meg addig, de őszintén szólva elment tőle a kedvem. Csak az a baj, hogy nagyon labilis vagyok és bármikor visszatérhet.
2013. nov. 19. 07:48
 43/51 anonim ***** válasza:
tudtam én h még élsz:)) amikor jobb passzban vagy akkor probáld fejleszteni magad.
2013. nov. 19. 12:48
 44/51 anonim válasza:
0%
ez az egész egy nagy kamu, csak felakarja magára hívni a figyelmet.
2013. nov. 19. 16:04
 45/51 A kérdező kommentje:
Kamu a nénikéd :D Név nélkül mi a francért hazudnék, te okos?
2013. nov. 20. 12:46
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Na hahó! :) Helyzet?
2013. nov. 23. 18:00
 47/51 A kérdező kommentje:
Nem öltem meg magam, szerintem nem is fogom. Legalábbis mostanában. Már nem érdekel ki mit gondol, arccal hirdetek és megpróbálom helyretenni a dolgokat... Idő lesz.
2013. nov. 23. 20:19
 48/51 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy így döntöttél, jól döntöttél! Szurkolok neked!

Én is itt fekszem nemrég műtöttek, eléggé el vagyok keseredve, de nem szabad feladni SOHA! Vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben ....

2013. nov. 24. 10:21
 49/51 anonim ***** válasza:

nagyon örülök!!!:))))) tudtam hogy igy lesz!

sok sikert:)

2013. nov. 29. 09:21
 50/51 anonim válasza:

Az öngyilkosság legtöbbször gyávaság.

Viszont az öngyilkosok ezt nem szokták előtte másokkal megbeszélni... Ez már figyelemfelkeltés. (Ami nem baj, legalább tudjuk hogy nem gondolod olyan komolyan)

Küzdj amíg csak lehet és majd beszélhetsz másoknak a tapasztalataidról, kitartásodról és hogy ezt a helyzetet te meg tudtad oldani. Sokkal többet ér, minthogy most elmenekülsz a problémák elől. Nekem is sok gondom van, de szabályosan félek a haláltól, nem akarok meghalni, az élet minden ember számára egy ajándék, ne akarj szembetalálkozni ezek után Istennel. Küzdj, és olyan erős leszel, hogy mások nem tudnak majd legyőzni.

Vezess naplót, írj le minden gondolatodat esténként, hidd el megkönnyebbülsz, olyan mintha egy pszichológussal beszélgetnél csak pénz nélkül. Ha akarod a végén el is égetheted, hogy senki ne tudja elolvasni, itt csak az a lényeg, hogy a legkisebb bajodat is le tudd írni, "ki tudd beszélni".

Tapasztalatból mondom, hogy rengeteget segít.

2014. febr. 5. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!