Megőrültem. Rettegek, tombolok és kényszergondolataim vannak. Hogy ne dilizzek be amíg meg nem ölöm magam (2 nap)?
persze hogy nem vicces a helyzeted. de nevetös szmájlikat teszel ki hogy kifejezd a szarkazmusodat.abszolut értelek nem veszlek poénra. csak tényleg vicces arrol beszélni hogy nincs idöd semmire amikor meg akarsz halni. akár élni is akarhatnál és lenne idöd kikezelni magad.
lebeszélni nem foglak egy öngyilkosjelöltnél ugyse müködik. ha igazán meg akar halni ugyis megteszi. ennyi.
csak alternativákat mondok. de ugyse izgat igy mindegy:)
amugy sejtem mibe szenvedsz és egyik ismim is öngyilkos lett sajnos....
Na most őszintén. Képzeld el, hogy prostituált vagy, mert miután kikerültél 18 évesen állami gondozásból, nincs senki akire számíthatnál és egyszerre kell eltartanod magad, leérettségizned, tovább tanulnod és félretenned. (Ez ugye 160 óra munka mellett, 90 ezer forint fizetésből lehetetlen.) Képzeld el, hogy szerelmes vagy valakibe, akit még a normális munkahelyedről ismersz, és akinek 4 éve barátnője van, de fél éven keresztül gátlástalanul hiteget, és szeretőnek tart, miközben te megőrülsz érte és az életed egyetlen értelmét és reményét képezi. Most képzeld el, hogy az illető megtudja, mit csinálsz, egy undorító e-maillel véget vet az egésznek, és valószínűleg soha többet nem áll veled szóba.
Szerintem te is azonnal fel akarnád kötni magad az első fára :D
régi fejjel lehet. mai fejjel tuti nem. mert ma már tudom hogy ha ö az igazi lett volna akkor leszarja ki vagyok és ugyis összehoz vele a sors. lehet összejöttetek volna. és? mi a garancia hogy hosszan tartott volna? lehet kiderül h elviselhetetlen együtt élni vele. az igazival egy hullámhosszon vagytok. mindig ugy fogom fel a pasikat akivel nem jött össze hogy ö nem volt az igazi. tapasztalat volt, tanultam belöle,legközelebb méginkább válogatok,tanulok a hibámbol és ha eléggé tudatos leszek az igzihoz, rám fog találni.
nekem ugy tünik nem az életmodod zavar hanem szimplán a pasi,h nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!