Azt hiszem, idegösszeomlásom van/ megőrültem, és a család észre se veszi?
Figyelt kérdés
teljesen kikészültem, összezuhantam, szétcsúsztam otthon meg "csesztetnek" azért, mert nem vagyok képes még csak rendet se rakni, nem bírom tovább mit csináljak???2013. jan. 19. 20:05
1/19 A kérdező kommentje:
nem akarom, hogy foglalkozzanak velem, vagy pátyolgassanak, csak ne piszkáljanak már :(
2013. jan. 19. 20:06
2/19 A kérdező kommentje:
Most rendet raktam, míg nem voltak itthon, de közben is sírógörcsöm volt
2013. jan. 19. 20:17
3/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mitől borultál ki?
Ha a rendrakáson megy a harc, akkor feltételezem, hogy 18 alatti vagy. Mi lehet olyan nagy baj?
5/19 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, és nem azon borultam ki, hogy rendet kell raknom. Van sok más minden is, csak példának írtam, hogy nem tudok még csak ennyit sem megtenni már, pedig ennyit várnak el tőlem itthon
2013. jan. 19. 20:27
6/19 A kérdező kommentje:
de érthető a cinizmusotok, mivel nem részleteztem
2013. jan. 19. 20:28
7/19 Ant39 válasza:
"hogy nem tudok még csak ennyit sem megtenni már,"mielőtt még az ágyból sem tudnál felkelni azonnal keress fel egy pszichológust ,de pszichiáter jobb lenne...
8/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nagyon régóta tart ez az állapot, csak mostanában durvult el, pedig járok egy ideje pszichológushoz (Akinek szinte semmit nem tudok mondani, mert annyira összeszorul mindig a torkom, hogy alig jön ki rajta hang, így aztán mindig sírva megyek haza :S)
2013. jan. 20. 09:14
9/19 anonim válasza:
Megmerem kockáztatni, hogy lány vagy. Esetleg édesanyád a probléma forrása?
10/19 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű. De nyilván nem fogok ide regényeket írni
2013. jan. 20. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!