Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt hiszem, idegösszeomlásom...

Azt hiszem, idegösszeomlásom van/ megőrültem, és a család észre se veszi?

Figyelt kérdés
teljesen kikészültem, összezuhantam, szétcsúsztam otthon meg "csesztetnek" azért, mert nem vagyok képes még csak rendet se rakni, nem bírom tovább mit csináljak???
2013. jan. 19. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Válaszodból ítélve az édesanyád a probléma forrása. Anya lánya kapcsolatban gyakori jelenség ez. A kikészülés/összezuhanás csak tünet, inkább a gondolkodással van baj (mindkét oldalon). Ezen kéne változtatni.. Vagyis idővel amúgy is változni fog mikor már nem lesz köztetek 'generációnyi' különbség. A kölcsönös rejtett féltékenységen kívül a másik problémaforrás ez a generációnyi szakadék.

Persze ha nem ez a probléma forrása, és te le se írod akkor pontosabb segítséget nem hiszem, hogy bárki fog tudni adni. Mert önmagában a családon belüli cseszegetés egy szükséges rossz.. mármint neked. Ez a dolga a családodnak ebben a korban..

2013. jan. 20. 11:04
 12/19 A kérdező kommentje:
nem ismertél ki.. De igazad van, nem írtam semmit, úgy ne is várjak semmit, csak tegnap az őrület határán voltam és hirtelen felindulásból írtam ide. hiba volt.
2013. jan. 20. 11:09
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem értem, miféle "anya-lánya kapcsolatról" beszélsz.
2013. jan. 20. 11:11
 14/19 A kérdező kommentje:
De mindegy, legalább nem remegek, izzadok, zsibbadok és nem ugrik ki a szívem, mint tegnap. Csak ki vagyok száradva és meghaltam
2013. jan. 20. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Rendben, akkor fussunk neki máshogy: Miért érzed problémának ha 'otthon cseszegetnek' ? Mármint azonkívül, hogy cseszegetésnek éled meg, miért probléma?

Már ha segítséget szeretnél.. Ha nem, akkor ignoráld amiket írtam :) (Esetleg valami enyhe nyugtatóval megpróbálkozhatsz, van több gyógynövényes szer amik tényleg működnek, segítenek ellazulni..)

2013. jan. 20. 11:19
 16/19 A kérdező kommentje:
frontint szedtem egy időben, csak miután párszor túl sokat vettem be, nem írta fel többet a házidoki, úgyhogy most sajnos sokat cigizek
2013. jan. 20. 11:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak annyi a problémám, hogy teljesen ki vagyok merülve, folyton ideges és feszült vagyok, a fejem a nap 24 órájában fáj, nem bírok aludni, iszonyatosan fáradt vagyok, és még ha sikerül is valamicskét aludni nagyon zaklatott álmaim vannak, amikből felébredek, és reggel csak még idegesebb leszek tőle. Semmihez sincs jóformán energiám, csak ezért keserít el, hogy csipkednek, hogy én is csináljak már valamit (Szeretném rávenni magam, régen tényleg minden nap és elég sokat csináltam a házimunkát, de most ha csak rágondolok, hogy fel kell kelnem jön a sírógörcs)
2013. jan. 20. 11:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Huh, hát akkor valami nagyon nyomaszt téged. Ha álmodban is zaklatott vagy akkor 100% h valamin nagyon kattog az agyad.

Viszont ennek nemhiszem, hogy a család a problémája. Valahol máshol van a 'baj'. Dolgozol? Tanulsz? Párkapcsolati dolgok? Szerinted téged mi nyomaszt ennyire?

Ha gondolod válaszolhatsz privátban is, szívessen meghallgatom a problémáid és ha tudok és igényled szívessen adok tanácsot is.

2013. jan. 20. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Én jóval fiatalabb vagyok nálad,biztos lesz valaki aki ezzel itt fog csesztetni hogy mit tudok erről...de elég sokat sokszor vagdostam magam mert én is nagyon szétcsúsztam,nem alszok,anyámék veszekednek velem és majdnem elváltak. A két nővérem tökéletes szeretem őket de hozzájuk mérve én egy senki vagyok. Sokszor veszekedek magammal. Nevetek-sírok-nevetek-sírok...Sírtam órákon át majd hirtelen elkezdtem a semmin nevetni...A szüleimnek az szülei lassan mind meghalnak sose volt két évnél több ideig állatom bármennyire is szeretem őket mert furcsa módon mind meghaltak.
2013. máj. 7. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!