Lehet hogy megőrültem?
pedózás:D
na de komolyan: beszélj a szüleiddel erről. Nekem úgy tűnik, hogy szenvedsz, és az sem éppen kedvező, ha az apád azt sulykolja beléd, hogy "retardált,lusta,önző,béna,vesztes,hülye" vagy. Ezzel aláássa az önbizalmad, hosszú távon sokat árthat a fejlődésednek! Kérj segítséget!
Egyébként a fogalmazásmódodból kitűnik, hogy érdekes egyéniség lehetsz, én nem tartanálak lúzernek.
Szia!
Olvasd el, kérlek ezt a könyvet, és nagyon sok mindenre magyarázatot és választ kapsz:
Dr. Susan Forward : Mérgező szülők
22/N
Ui.: Az apám egy maximalista, zsarnok, öntömjénező, pedofil és molesztált 10-től 20 éves koromig (ja, egyébként orvos!). Ezen kívül hasonló dolgokat mondott elég sokszor nekem, mint a te apád neked, és mondhatom, felnőtt koromra annyi önbizalmam sem maradt, mint egy pillangónak. 20 évesen eléggé depressziós lettem, és a több éves halálvágyat és halálfélelmet követően öngyilkos akartam lenni. Úgy éreztem, megváltás lenne a halál, mert már nem bírtam tovább azt a szeretethiányt. Mert azt láttam, hogy a szüleim látszólag nem szeretnek (legalábbis úgy bántak velem), és mivel két debil mellett nevelkedtem (tehát hozzájuk kellett alkalmazkodnom), a külvilág sem épp olyan jeleket adott le, hogy szerethető vagyok. Ja, anyám is beteg. Paranoid skizofrén. Neki nagyon borzalmas gyerekkora volt, alig kapott szeretetet, és összeroppant. Azóta a téveszméivel nyugtatja magát...csupán ennyi a skizofrénia. Okos ő, csak tönkrement az érzelmi feldolgozó rendszere, kevés önbizalma van és nagyon érzékeny. De mivel egy "örülttel" nőttem fel, látom, hogy nem olyan őrültek az őrültek, csak hát az ember így tudja feldolgozni az olyan szenvedéseket, amiket már nem bírna elviselni.
A skizofrénia nem egyenlő a a tudathasadással (személyiségzavar). Szerintem te erős szeretethiányban szenvedsz, és úgy olvasom, nem igazán találod a helyed. Tudom, miről beszélsz. Szóval elkezdtem dolgozni magamon, mert láttam, ha az állítólagos szakértők nem tudnak segíteni, akkor nekem kell megtalálnom a megfelelő módot a lelki sebeim begyógyítására. Ebben persze benne van az is, hogy a tényleg tapasztaltabbaktól tanuljak, csoportterápiára is elkezdtem járni, és olvasom az ilyen nagyon hasznos könyveket. :)
Remélem segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!