Nem emlékszem. Nem tudom hol voltam ma délután, nem tudom hol hagytam el a pénzem, nem tudom miért nem emlékszem, nem tudom hogy miért villannak be képek az agyamban! Megőrültem?
Gondolkodj!
1. MI az utolsó emlék amire tisztán visszaemlékszel a mai napról? Az kb mikor lehetett?
2. Nem ittál-e valamit vagy ettél-e valamit? Nem szedtél -e be valamilyen gyógyszert vagy tablettát? Esetleg valami drogot, rágót amit mástól kaptál?
3. Ha valami mentális betegséged lenne, akkor ilyenek többször történnének, és valszeg te magad se tudnád megkülönböztetni az álmot a valóságtól.
4. Nem estél ma el? Mi az első emlék amire tisztán emlékszel? Kb menniy lehetettt az az időperiódus amiben "kihagyott az agyad"?
Meséld el a napodat, de csak azt ird le amire tisztán emlékszel, és amiben biztos vagy...
Nem, azzal pl megnézik hogy nincs-e tüskehullán ami mondjuk epilepsziára utalna. Lehet hogy rohamod volt.
Azért nem lehet ilyen egyszerűen besorolni valakit. A tudat-hasadásnak is millió egy változata van....
1, Kb. fél kettőkor hazaindultam. A szokásos úton. A szokásos helyeken. Megálltam a buszmegállóban. És egy köszönésre még emlékszem. Innentől sötét.
2, Nem kaptam rágót, drogozni még sosem drogoztam, enni csak a szendvicset amit én magam készítettem otthon ettem. Inni a szintén otthonról hozott vizet ittam.
3, Még soha nem éreztem így. Miután lelöktek a lépcsőről sokáig nem beszéltem így pszichológust küldtek ki amíg a kórházban voltam, de mivel a fejemnek nem lett komolyabb baja és 2 héten belül újra beszéltem ezért nem jártam többé. Sokáig még a fejemben járt az az érzés amikor lelökött, de ez már elég régen volt.
4, Nem estem el. Tudtom szerint. Az első emlékem, az a mentő szirénázása volt és már a buszon ültem, csak hogy 6 óra volt már. Nagyon megijedtem.
Figyu a legfontosabb,hogy ne félj!
egy pszichológus szakemberrel szerintem konzultálnod kéne.Ne pszichiáterrel,mert az gyógyszert írhat fel,gyógyszert ne szedj!
Hány éves vagy jelenleg és kb.mikor történt ez a gyerekkori dolog?
Szia!
Sajnos érdemben nem tudok hozzászólni. DE, kérlek, hogy írj, hogy mi van veled, ha megtudsz valamit! Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!