Hogy tudnék fit lenni délután is?
Figyelt kérdés
Üdv. 19 éves fiú vagyok és azzal van mostanában a legnagyobb problémám, hogy délutánonként, a sulit követően mindig tök fáradt vagyok (mármint agyilag). A tanulás is egyre nehezebben megy, hát még másra is rávenni magam... Napközben eszek gyümölcsöt, zöldséget, reggel beveszek egy Pharmaton vitamin keveréket, rendesen táplálkozok, nem dohányzok, nem iszok, de mégis... Járt valaki már hasonló cipőben? Talált valaki rá megoldást?2012. márc. 8. 16:18
1/2 anonim válasza:
Edzetlen vagy. Egy kis testmozgás naponta legalább fél óra nem ártana. Akár otthon is /futás, kerékpározás/ végezhetőre gondolok. Próbálj meg naponta egy gingseng ampullát meginni kúraszerűen. Ezek használni fognak.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem tökre igazad lehet. Ebben a téli időszakban nagyon elhanyagoltam az edzést és ez szerintem meg is látszik. De nem hittem volna, hogy ez így vissza fog ütni. Kösz, hogy rávezettél a nyílvánvalóra :)
2012. márc. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!