17 vagyok. Teljesen megőrültem? Hiányzik az iskola! Tavaj kirugattam magam félévkor, és elkezdtem dolgozgatni, de most minden barátom ment suliba, én meg rohadok mert nincs munkám sem, és egyedül vagyok, és depis lettem:S
Nem őrültél meg, csak valószínűleg kezdesz rájönni, hogy hülyeséget csináltál. Az a típus vagy, aki a saját kárán tanul.
Mondjuk én is hasonló voltam, én sem csináltam meg normálisan a középiskolát, inkább dolgoztam, aztán pár évvel később, levelezőn fejeztem be, amikor benőtt a fejem lágya, és utána mentem egyetemre is.
Amúgy amit te még megtehetsz, hogy keresel magadnak egy iskolát, ahova felvesznek, és ott befejezed a sulit, legfeljebb csúszol egy évet. Ha nappalin nincs ilyen, akkor keresel estit vagy levelezőt.
nappalira szeretnék menni ha lehetne, de nem tudom lehet e:(
komolyan aztmondják a netes haverjaim örüljek neki h nem kell iskolában rohadnom, meg h szabad lehetek, de most úgy érzem elment az eszem, mert én gyűlöltem iskolába járni meg minden de most csak arra vágyok hogy megcsinálhassam a házit és társaságban lehessek és tanulhassak, és ne itt rohadjak egyedül, unalomban, és nem akarom h egy senki legyek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!