Félek, hogy egyedül maradok mit csináljak?
Tehát attól félsz, hogy a középsuli sem kecsegtet jobb lehetőségekkel a barátszerzésben?
Ha ezt gondolod, akkor nincs igazad.Főleg, hogy 3 osztály lesz egy évfolyamban.Biztosan lesznek olyanok, akikkel jól ki fogsz jönni.
Hát vegyes a társaság, de találhatsz benne jó barátokat.Nálunk is úgy volt gimikezdésnél, hogy rengeteg, sosem látott ember egy rakáson, pár perc múlva realizálódik, hogy mostantól több évig velük kell töltened az év nagy részét, aztán elkezdesz beszélgetni az elsőre szimpatikus emberekkel.Mire nálunk kialakultak a nagyjából végleges baráti viszonyok, egy jó fél tanév eltelt.Csalódtunk a másikban, volt, hogy kellemesen, de végül is senki sem maradt társaság nélkül.
Én nem látok esélyt arra, hogy minimum egy-két barátod ne legyen.
Mondhatni én is így éreztem a szakközéptől, és aztán lám, :)
4 barátnőm lett, akik NEM HAVEROK, ---- BARÁTOK !!
Én is nagyon paráztam ezektől : új hely, ismeretlenek.
Remélem neked is jól sikerül majd.
én most mentem középsuliba, és velem is ez volt elötte, hogy tudtam, hogy senkit sem ismerek, és paráztam, hogy mi lesz. de 2 hete járok oda és már most olyan az osztálylégkör, mintha mindenk legalább 8 éve ismerné egymást (35-en vagyunk) sőt, még nagyobbak is jöttek haverkodni :) szóval nyugi, egy embert biztos találsz akivel össze tudsz haverkodni, vagy lesz olyan szerencséd mint nekem :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!