Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kell változtatni önmagam vagy örökre egyedül maradok?
Az alaptermészetem kedves, de sokszor vagyok szkeptikus ezért szoktam megjegyzéseket tenni. Néha hisztizek, és általába sokat szoktam kérdezősködni, mert szeretem ha megértem a miérteket.
Ezzel az a baj, hogy szerintem sok fiút elriasztok vagy csak egy beszélgető társnak vagyok nekik jó. Törölje ki ezeket a tulajdonságaimat azért, hogy párt találjak vagy lesz olyan, aki így elfogad?
173 cm 72 kb, sötétbarna haj, zöld szem, egyetemet végzett
25 éves.
???
Általában cinikuskat..de már próbálom magam vissza fogni és inkább MEG SEM szólalok, de az arcom mindent elárul.....csak éppen azt nem, hogy totálisan nem rossz szándékból mondom ezeket a megjegyzéseket..távol álljon tőlem, hogy bántsak másokat...
(Pl.: karácsonyi vásáron elsétált mellettünk egy szerelmes pár és össze bújtak..én meg erre: 'hmmm..de szép a szerelem, lesz ez még ígyse!'..persze viccesnek találták a barátaim, meg mosolyogtunk rajta..de ez a hozzáállásom tökre ellentétben van azzal, hogy vki bemerjen nálam próbálkozni.)
Igen tudom, hogy nem illik megjegyzéseket tenni tök ismeretlen emberekre és írtam is hogy tényleg nem akarok senkit megbántani, de egyszerűen néha boldogságot okoz cinikusnak lenni..tudom h gáz h ez okoz örömöt!
De azért látom, h vannak hozzám hasonlók :D..pacsi! lehet szétoltanánk egymást is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!