Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek magatokat egyedül, magányosnak?
Én folyton egyedül érzem magam,igaz nincsen túl sok haverom.
De velük is csak akkor tudok találkozni ha inni mennek vagy bulizni,szerintem ez elég szánalmas.Igaz barátom egy volt de már több mint 2 éve kint dolgozik London-ba.
Barátnőm több mint egy éve nincs,két hete jöttem össze egy lánnyal de másnap mondta h nem fog működni azzal az indokkal h túl idős vagyok,persze kiderült h mást szeret csak ő szarik a fejére. Ki érti a nőket,csajokat?
Na mindegy.Ti hogy vagytok ezzel? Én látom rosszul a dolgokat?
3as, ha igaz, ez elég szomorú dolog...
Mert azért az egy elég erős kapcsolat kéne hogy legyen.
Én már lassan 2 éve vagyok nő nélkül.
És amikor dolgozom, mint az elmúlt időszakban, nem tud nagyon hiányozni.
Mert egyszerűen nincs rá az egész nap ott, hogy hiányozzon valaki mellőlem.
Aki elfoglalt, az nem kattog ilyeneken,...
Csak néhány pillanat van, amikor elszorul a szívem, hogy hiányzik, de az mostanában ritkán van.
Legszívesebben soha nem keresnék nőt, és egyedül élném le az életem.
Sokkal kevesebb a gond egyedül.
én is egyedül vagyok, sokat dolgozom, de ha nem dolgozom, sajnos mindig eszembe jut, hogy egyedül vagyok.
nem tudom, hogy lehetne kibírni normálisan. néha jobb valamivel azért, de most pl. totál mélyponton vagyok.
Egy csajszi rámírhatna 14 és 30 közt :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!