Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzitek magatokat egyedül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek magatokat egyedül, magányosnak?

Figyelt kérdés

Én folyton egyedül érzem magam,igaz nincsen túl sok haverom.

De velük is csak akkor tudok találkozni ha inni mennek vagy bulizni,szerintem ez elég szánalmas.Igaz barátom egy volt de már több mint 2 éve kint dolgozik London-ba.

Barátnőm több mint egy éve nincs,két hete jöttem össze egy lánnyal de másnap mondta h nem fog működni azzal az indokkal h túl idős vagyok,persze kiderült h mást szeret csak ő szarik a fejére. Ki érti a nőket,csajokat?

Na mindegy.Ti hogy vagytok ezzel? Én látom rosszul a dolgokat?

2013. aug. 10. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is magányos vagyok:) 16/L
2013. szept. 19. 17:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Megesik, de ez az én dolgom. Foglalkozz művészettel magányos pillanataidban (írásos cucc, zene, kép stb, bármi) mert a magány lelki dolog, amire nem egy csaj ad neked gyógyírt. Mert mindenkit a saját célja érdekel (bár, ezért le leszek pontozva, de akkor is így van:D) hanem az olyan dolgok, amiket egy művész (nem ma divatos exhibicionista "csak dolgozni ne kelljen" emberekre gondolok). Hidd el, hogy attól, hogy egy lánnyal néha dughatsz, a magány érzése még nem fog megszűnni...sőt. Max egyedül nem leszel, mert nem lesz időd, de az jó?! (who knows?)
2013. szept. 19. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nagyon igazad van. Nálam a magány sajnos kihat az alkotó képességemre is. :/ Régen is magányos voltam, inkább olyan magamnak való... de jobban viseltem, mint most. Amióta nélkülöznöm kell a páromat, nem találom a helyem. De optimistán állok hozzá, majd megoldódik. :) Addig a tanulásba/munkába temetkezem. :D
2013. szept. 19. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:
De annak érzem magam. Mindig. 22/L
2013. okt. 26. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szintén. Nem tudok rajta változtatni, élőben képtelen vagyok ismerkedni, neten meg mindig nagy a távolság. 23/F
2013. okt. 26. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is magányosnak érzem magam..... Mert a barátaim 300km-re vannak tőlem és ritkán járok haza itt is van akivel nagyon jóba vagyok csak ő mindig hazautazik hétvégén így ismét full egyedül maradok , új városba vagyok nem ismerek senkit így nőkkel még nem ismerkedtem h lenne valakim, magamról gondoskodom ami szintén új de edzéssel meg a magamra főzéssel elég jól kitöltöm a napjaim de jobban örülnék ha lenne vmi csajszi akivel ki lehetne tölteni a hétvégém jó programokkal :)
2013. nov. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!