Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki érzi még úgy rajtam kívül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi még úgy rajtam kívül, hogy örökre egyedül marad valamilyen oknál fogva?

Figyelt kérdés
És mi az oka?

2013. aug. 13. 02:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem.
2013. aug. 13. 02:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Apáca vagy, vagy esetleg cölibátust esküdtél?
 3/14 anonim ***** válasza:
Én. Azt hiszem túl válogatós vagyok. Ha meg megtalálom az igazit (igen, több ilyen volt) túl könnyen szerelembe esek.
 4/14 anonim ***** válasza:
Te, és mert nem bízol magadban, bíz magadban!!
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem is az,hogy egyedül,hanem,hogy nem találok megfelelőt.
2013. aug. 13. 02:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Az ok az, hogy félsz.
2013. aug. 13. 02:26
 7/14 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, még mielőtt jönnének a kiéhezett privátok.

Sokat nem várok el, de eddig senki sem tudta teljesíteni. Vegyen emberszámba egy lány és szeressen. Sokat kérhetek, vagy keveset nyújthatok, nem tudom. De sosem sikerült megugraniuk ezt a pár centis lécet sem.

2013. aug. 13. 02:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyedül vagyok és maradok is még jó ideig, bár jelenleg ez a legkevésbé sem érdekel. Az ok pedig csupán az lenne, hogy nem csak, hogy nem ismerek olyan lányt/nőt akit el tudnék viselni párkapcsolatra, de még csak elképzelni sem tudok ilyen embert. :/
2013. aug. 13. 02:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Volt már nekem is ilyen gondolatom, mikor mélypontom voltam, de elhessegettem. Mindenkiben van egy ilyen félsz szerintem, ez tök normális.

Mióta vagy egyedül?

2013. aug. 13. 03:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Én tudom hogy nem így lesz. Megfogadtam, ha nem nő mellett, akkor egy üveg whiskey-vel halok meg.
2013. aug. 13. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!