Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrültem. Rettegek, tombolok...

Megőrültem. Rettegek, tombolok és kényszergondolataim vannak. Hogy ne dilizzek be amíg meg nem ölöm magam (2 nap)?

Figyelt kérdés

2013. nov. 17. 14:39
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

igaza van utolso válaszolonak.

tudom hogy nagyon fáj. nekem is volt ilyen mikor meg akartam halni egy pasi miatt. ezért is irtam hogy régi fejjel biztos.

én nem itélek el senkit,sajnos ez ritka, mert a legtöbb ember azonnal itél holott nem tudja miért csinálod ezt hogy kerültél ebbe a helyzetbe. de aki itélkezik az egész biztosan nem a te embered. de mint pasi se mint barát.valoszinü nekik is vannak olyan dolgaik amikre nem büszkék de elnyomják és mutatják a világ felé milyen különbek.

én azt javaslom rettegés helyett igen keresd fel az alapitványokat, másrészt fogadd el magad. légy büszke arra aki vagy. nem a munkádra értem,bár ha szereted arra is lehetsz az bár kétlem h szeretnéd. szeresd magad, sugározz! hidd el müködik. jönni fog majd minden szép csak önmagadban légy boldog.

én nem voltam iylen szarban mint te de ugynaugy átestem ezen az önfejlesztésen igy állithatom hogy beválik!

mondok egy pl-t.

nagyon utálom a hajléktalanokat hogy minden percen odapofátlankodnak és kunyerálnak. nem is adok senkinek egyet kivéve. van egy pasi aki mindig csak ül ugynaott.olyan kisugárzása van hogy legszivesebben leülék mellé és beszélgetnék vele. csak még nem mertem:) anyunak elmeséltem erre kiderült h ö is igy érzi.és mindig adunk neki pénzt ha arra járunk.

minden a belsön mulik. légy bármilyen helyzetben a belsö béke és belsö öröm kisugárzik és észreveszik az emberek!

ha pasi lennék és olyan kisugárzásod lenne mint az emlitett hajléktalannak és még tetszenél is,és ha lenen merszem tuti megszolitanálak azért mert MEG AKARLAK ISMERNI.

2013. nov. 17. 15:49
 22/51 anonim ***** válasza:

Segítenek neked feldolgozni a téged ért rossz élményeket, és támogatnak abban, hogy új életet tudj kezdeni.

Itt egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=xyNVrjV4K5A

(Ok, lehet, hogy téged senki nem bántalmazott szexuálisan, de akkor is hasznos lehet, hiszen így is elég kiszolgáltatott helyzetben vagy.)

2013. nov. 17. 15:51
 23/51 A kérdező kommentje:
Pedig még bántalmaztak is szexuálisan. Bár az nem tegnap volt.
2013. nov. 17. 15:52
 24/51 anonim ***** válasza:

Akkor főleg.

Sajnálom, ami veled történt :-(

2013. nov. 17. 15:54
 25/51 A kérdező kommentje:
Asszem idegösszeomlásom van.
2013. nov. 17. 16:11
 26/51 anonim ***** válasza:
Akkor hívj mentőt.
2013. nov. 17. 16:15
 27/51 A kérdező kommentje:
Áhh, dolgozni kell :D
2013. nov. 17. 16:17
 28/51 anonim ***** válasza:
na ezért mondom h vicces vagy:) ki az a hülye aki a halála elött dolgozik?XD
2013. nov. 17. 16:29
 29/51 A kérdező kommentje:
70 ezer forint tartozásom van, nem szívesen vinném magammal a sírba. Bár ilyen forgalom mellett nem lesz meg keddig se...
2013. nov. 17. 16:30
 30/51 A kérdező kommentje:
Meg ha nem csinálok semmit, a gyógyszert se tudom kifizetni, és az elég nagy érvágás lenne, csak hogy stílusos maradjak...
2013. nov. 17. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!