Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrültem. Rettegek, tombolok...

Megőrültem. Rettegek, tombolok és kényszergondolataim vannak. Hogy ne dilizzek be amíg meg nem ölöm magam (2 nap)?

Figyelt kérdés

2013. nov. 17. 14:39
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
Nem írhatom le mi történt, itt nem, mert ki tudja melyik ismerősöm olvassa, és ki ismer fel.
2013. nov. 17. 14:40
 2/51 anonim ***** válasza:

ha már megölöd magad nem mindegy bedilizel e vagy sem? ....meg abszki meg akarod ölni magad de majd csak két nap mulva? ezt a hülyeséget....

inkább menj el szakorvoshoz gondoltál már azon h nem menekülni kéne?

2013. nov. 17. 14:51
 3/51 A kérdező kommentje:
2 nap múlva lesz gyógyszerem, ez van :D Ó de mennyi orvosnál jártam már... Nem segít az semmit...
2013. nov. 17. 14:52
 4/51 A kérdező kommentje:
Hát persze, hogy nem akarok bedilizni, ezt így nem bírom ki még 2 napig. Lennél a helyemben, megnéznélek :D
2013. nov. 17. 14:53
 5/51 anonim ***** válasza:
2 nap mulva lesz gyogyszered amit ha beszedsz meghalsz? vagy mi?XDDD
2013. nov. 17. 14:55
 6/51 anonim ***** válasza:

akkor menj el természetgyogyászhozz. abba igazad van h az orvos semmire se jo.a többihez sajna pénz kell. bár a gyogyszerekre is.

elözö voltam:)

2013. nov. 17. 14:55
 7/51 A kérdező kommentje:
Talán alapból attól is meghalnék, de a vonattól ami át fog menni rajtam amíg nem vagyok képben, egész biztosan. Sosem lennék képes végignézni, ahogy jön, muszáj hozzá csontra kiütnöm magam. :S Szörnyű, gyáva lény vagyok :D
2013. nov. 17. 14:56
 8/51 anonim ***** válasza:
100%

és hozzá még röhögsz is. mondjuk ez a jobbik este. egyik haverom mondta hogy röhögni a halálon és meghalni a röhögéstöl:)

én azért megprobálkoznék a kineziologussal......következö életedben hasonlo problémákkal fogsz szembenézni ha most elmenekülsz.(legalábbis én ebben hiszek) te választottad ezt a betegséget és akkor győzől ha harcolsz vele.

2013. nov. 17. 15:02
 9/51 A kérdező kommentje:
Nincs időm kineziológusra meg ilyenekre.
2013. nov. 17. 15:04
 10/51 anonim ***** válasza:

hogyne lenne. max nem akarod h legyen idöd.jo persze a vonatig csak két nap van de el is halaszthatod....

nagyon vicces figura vagy:)

2013. nov. 17. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!