Megőrültem. Rettegek, tombolok és kényszergondolataim vannak. Hogy ne dilizzek be amíg meg nem ölöm magam (2 nap)?
ha már megölöd magad nem mindegy bedilizel e vagy sem? ....meg abszki meg akarod ölni magad de majd csak két nap mulva? ezt a hülyeséget....
inkább menj el szakorvoshoz gondoltál már azon h nem menekülni kéne?
akkor menj el természetgyogyászhozz. abba igazad van h az orvos semmire se jo.a többihez sajna pénz kell. bár a gyogyszerekre is.
elözö voltam:)
és hozzá még röhögsz is. mondjuk ez a jobbik este. egyik haverom mondta hogy röhögni a halálon és meghalni a röhögéstöl:)
én azért megprobálkoznék a kineziologussal......következö életedben hasonlo problémákkal fogsz szembenézni ha most elmenekülsz.(legalábbis én ebben hiszek) te választottad ezt a betegséget és akkor győzől ha harcolsz vele.
hogyne lenne. max nem akarod h legyen idöd.jo persze a vonatig csak két nap van de el is halaszthatod....
nagyon vicces figura vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!