Meg ankarok halni. Mit tegyek?
Gondolj arra, mit szeretne édesanyád: hogy élj es vigyázz magadra! Es legy boldog! Azert szult, mert azt remelte, boldog életed lesz, de sajnos meghalt.
Hatha meg tudod valositani ezt az anyukád tervét, akkor is ha ö nincs eletben. En szoritok neked.
1-es vagyok.
Tapasztalatból írok.Én is öngyi akartam lenni.
Borzasztó gyerekkorom volt,és egy alkoholista, brutális verő apám.
De tudod talpra álltam.Tanultam,iskolába jártam.Csak az járt a fejembe,hogy jobb legyek mindenkinél,vagy legalábbis az apámnál jobb.
Mára felnőttem 25 vagyok.Van saját családom,egy párom,egy kislányom.Boldog életet élek.És nagyon jól döntöttem,hogy mégse dobtam el magamtól az életet!
Te se ebbe menekülj!Ne így keresd a kiutat!Tűzz ki egy célt és harcolj!Ne add fel!!
Az a "rossz érzés", amit a tanároddal való beszélgetés után érezhetsz (már ha nem kamuzol, és remélem, hogy igen), az a bűntudat, hogy raboltál az idejéből, vagy félelem, hogy olyasmit csináltál, amit nem szabadott volna. Szerintem legalábbis.
Én ezt gyakran tapasztalom, magamon és másokon is.
Az én családom is problémás, de én úgy állok ezekhez a dolgokhoz, hogy már csak azért sem török meg. Előttünk az egész élet... Rengeteg rossz dolog fog még történni, de legalább ugyanannyi jó is. Közhely, de nem szabad feladni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!