Van köztetek olyan, aki már annyira feleslegesnek, unottnak érzi magát, h azt se bánná, ha már meg kéne halni?
sajnos van...
Én is olyan vagyok... bár meghalnék,dec 21-ben bízok h meghalok végre..
Viszont véletlenül nem gergőnek hívnak? bocs muszáj volt megkérdeznem.
18 vagyok és nagyon régóta ilyen gondolatok kínoznak, hogy félek a jövőtől stb. Ha nem lenne célom, már lehet öngyilkos lettem volna.
Ez rohadtul nem jó minőségű élet, ahogy gondolkodunk, ajánlom a pszichológust, nekem sokat segített.
Voltam én is így, de már elmúlt, legalább is múlóban van!
Átmeneti állapot, hidd el, majd lesz jobb!
Olyan nincs, hogy minden ugyanúgy marad, szerintem az is betett neked, hogy 30 éves vagy, most érezted meg, hogy nem leszel örökké fiatal, az élet már egy kicsit beszűkült, nem rád vár a nagyvilág, meg a sok kaland...
Ezen mindenki átmegy, keress célt, és jobb lesz!
Én 21/f
Van jó állásom ,pénzem ,de valahogy nem jött össze eddig az élet.
Most történt egy baleset ami miatt a bal kzem mutatóujj első részét elvesztettem és amikor ott feküdtem a korházban arra gondoltam ,hogy semmi értelme az életemnek ezek után. Egy szörnyeteg lettem. Legfőbb problémám az volt ,hogy milyen lány fog úgy rám nézni mint egy férfira??
Gondolkodom azon ,hogy elmegyek pszichológushoz, mert ez nem egészséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!