Mit csináljak, hogy ne érezzem feleslegesnek magam?
25 éves vagyok és tudom,hogy igazatok van.De talán az a legnagyobb gond velem,hogy bevonzom magam köré az olyan embereket, akikben semmi korrektség nincs.Eleinte tök jóban vagyok vele legyen az bármilyen nemü is,de aztán (talán azért mert eddig túl jóhiszemü voltam,kihasználnak és ezt egy darabig hagyom.Ezért nincs most senki,mert pont ezt untam meg,hogy mindenki kihaznál.Mind anyagilag és érzelmileg is)természetesen nagyot csalódok az emberekben.
Köszi az eddigi válaszokat.
2. vagyok. Most pedig mondd magadnak, hogy mától csak pozitív embereket fogsz bevonzani magad köré! :)
Első körben hívj fel, vagy beszélgess egy olyannal a szűkebb környezetedből, akiről tudod, hogy laza, jókedvű, aranyos. Biztos van ilyen. Esetleg hívd át, süssetek együtt egy muffint, vagy akármit. Később lehet bármi más, séta, túra, mozi, vagy csak egy sima kávézás-beszélgetés otthon!
Ne hagyd, hogy eluralkodjank rajtad a rossz érzések pár mellésikerült kapcsolat miatt. Nekem pld. sok barátom van, sokat össze is jövünk, eljárunk kirándulni, ide-oda (gyerekeink is vannak, igaz, kicsik még), de engem ezek a napok éltetnek, mikor tudom, hogy jönnek át, sütizünk egyet, vagy játsszunk a gyerekekkel (mig nem voltak a gyerekek, DVD-ztünk, vagy társasoztunk, kártyáztunk). Hidd el, kellenek a barátok a továbblépéshez!
"Nem vagy felesleges a világban!" Nem és Nem! Hosszú, hosszú éveken át éreztem hasonlókat mint Te. Nagyon sok emberben, vagy inkább úgy helyes, hogy a körülöttem élőkben mindben csalódtam. Most talpra álltam, segítséggel pedig én jóval idősebb vagyok Nálad. Fiatal vagy, semmiről sem késtél még el, előtted az élet. Ne erőltess most semmit, néha jó a magány! Légy csinos, ápolt, menj a lehetőségeidhez képest fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél magadnak egy pár apróságot, csinosítsd a lakásodat /ha csak egy szobád van, akkor azt/
ha vallásos vagy menj el rendszeresen templomba. Jön a Húsvét / tudom ilyenkor utálja az ember az ünnepeket /ké-
szíts valami ajándékot pld.: szüleidnek, nagymamának vagy ha ezek az emberek sem állnak most melletted akkor egy a környezetedben /szomszédságban/ egyedül élő idősnek.
De ha úgy érzed, hogy senkinek, akkor senkinek. Majd később. Hidd el nem kell mindig valamit csinálni, valakinek jót tenni! Egyre figyelj: Inkább háromszor irigyeljenek mint egyszer sajnáljanak! Tudom most azt mondod: mit lehet Tőlem irigyelni, milyen szerencsétlen vagyok?! Hidd el sokat, csak ne keseredj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!