Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne érezzem...

Mit csináljak, hogy ne érezzem feleslegesnek magam?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy érzem,hogy semmi jó nincs az életben.A férfiakban csalódtam,már nem is vágyom egyre sem.Sőt már ha egy filmben látom,hogy hogy tudnak nyalizni egy nőnek,már attól is kiakadok,mert hazudik és csak meghúzni akarja.Elég zárkózott életet élek,nem járok szórakozni.Barátaim sem nagyon voltak csak kettő,de bennük is csalódtam és már velük sem tartom a barátságot.Mondhatni nincs már egy barát sem.Nagyon nehezen ismerkedem,nem bízom az emberekben több csalódás miatt sem.Senkire sem számíthatok,igazából amíg voltak ezek az állítólagos barátok,rájuk se nagyon számíthattam.Elegem lett belőlük,hogy mindenki aki közel áll hozzám csak kihasznál.Mit tehetnék?Mint írtam nem járok szórakozni,mert elég nehezen engedem el magam,tehát ez nem is nagyon érdekel.Tudnátok valamit tanácsolni,hogy ne érezzem azt,hogy felesleges vagyok a világban?
2010. márc. 13. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szia! én is hasonló cipőben járok 16 évesen! sőt szinte ugyanigy! én sem járok nagyon sehova! a bulik simán nem jönnek be! nem vagyok az a pörgős tipus! inkább sétálni szeretek valami nyugodt helyen, de sajnos akik körülöttem vannak mind az ellentéteim!:S igy hát nincs kivel sétálni meg hasonlók! az edigi barátaimban én is csalódtam, nem is kicsit. ők is úgy mint téged engem is kihasználtak! én sem látom a szépet az életben! de próbálj kicsit kinyilni, esélyt adni az embereknek! hogy megismerhess olyan embereket akik majd megfognak becsülni, nincs ilyenből sok... de járj nyitott szemmel! én is igy tettem és megismertem a mostani legjobb barátnőmet! igaz hogy nem lakunk egy országban és 250 km-re van tőlem, igy nehéz összehozni a találkozásokat meg hogy elmenjünk valahova, főleg mivel hogy anyagi háterünk sincs, de msn-en mindennap beszélünk és most nyáron találkozunk is... és ott leszek nála egy aztán ő nálam! te is biztos találsz magadnak majd egy igaz barátot, vagy majd szerelmet is, csak légy kicsit nyitottabb, ismerkedj. persze ésszel és ne hagyd hogy kihasználjanak! és nem vagy felesleges a világban! lehet hogy van egy hozzád hasonló ember aki csak rád vár... de gondolj bele.. ha picit sem nyilsz meg, sosem találod meg!:) sok sikert!
2010. márc. 16. 19:56
 12/12 A kérdező kommentje:
16 évesen én még csak a világ rózsaszín oldalát láttam,azért nem lehet az sem jó,hogy ennyi idősen így látod már az életet.Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat,próbálok nyitottabb lenni,de sajnos ez nem igazán megy.Elmagyarázni itt nem tudom az indokokat,hogy mindenki világosan lássa,hogy mit miért érzek,gondolok.Valahogy eljutottam arra a szintre,hogy azt érezzem,amit D.Nagy Lajos megfogalmazott egy dalában:"Ez a világ már nagyon szűk nekem,nem találom benne régi helyem..."
2010. márc. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!