Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?
Nagyon sajnálom :( megértelek.
Sokaknak lesz ez a problémája, akik elvált párral kezdenek :( a társadalom mégcsak most kezd erre ráébredni :(
Nem vagy értéktelen. Azért azt ne gondold.
De ha a pénzen agyaltam volna, én sem szültem volna.
De aztán mégiscsak vállaltunk gyereket. S azóta ő az elsődleges, és nem veszek magamnak ezt-azt.
Szerintem sokkal rosszabb, hogy szeretnél gyereket, de inkább lemondasz róla, és ostorozod saját magad. Ennek nincs értelme. Szülj és légy boldog. Vagy döntsd el, hogy nem szülsz, és légy boldog. Még ha nem is ennyire egyszerű a dolog, akkor is. Ha magad emészted, az felesleges.
Én például nem gondolom ezt Rólad.
Azt gondolom, lehetnek, akik tényleg ezt gondolják, ám az ő véleményük kevésbé fontos. Fontos az, hogy valamiért Te magad ezt gondolod magadról.
Nagyon is érthető, ha saját gyereket szeretnél, és ez annyira fontos, hogy minden megoldást számba kell venned. Ha az jön ki, hogy fontosabb a mostani kapcsolatod és meghozod érte ezt a komoly áldozatot, hogy nem lesz saját gyereked, akit Te szülnél meg, akkor viszont onnan mindenkinek kuss van. Nekem is, családodnak is, mindenkinek. Hiszen ez a Te döntésed, nem könnyen hoztad meg, a vele járó áldozatot is Te fogod meghozni.
ahol kettőnek van jut a harmadiknak is!!! régen 6-7 gyereket is felneveltek kukorica málén meg tejen..
ne pazázz mert lemaradsz!
nekem most van a hasamban az első...
igaz bevagyok tojva , de valahogy lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!