Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?
Barátom szakított velem, majd gondolkodási időt kért. Találkozni szoktunk és olyankor valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok, mintha együtt lennénk.:S
Azt mondja, nem tudja, mi legyen. Állítólag erősödött benne az érzés irányomba, egyelőre ennyit tud mondani. Én meg nem erőltetem a dolgot, ha akarja, úgyis mondja.
Na és a gond, hogy tudom, ma bulizni megy. Persze örülök neki, ha jól érzi magát, de most olyan rossz érzés fogott el. Ma már aludni se tudtam és mikor végre sikerült 1 órácskára elaludni, akkor jöttek az álmok, hogy ő ott bulizik a sok csaj közt. :( Gondolom ilyenkor semmi közöm hozzá, hogy csajozik, de akkor is kegyetlenül rossz érzés. Már előre félek az estétől. :( Azt tudom, hogy egy haverja és annak a barátnője hívta, a csaj már nagyon szerezi és viszi valami barátnőjét is. :( Tudom, most hülyének tűnök, de még szeretem ezt a srácot és ez olyan rossz érzés! Biztos úgy van vele, hogy legálisan csajozhat végre és ki is használja. :( A gondolkodási idő alatt meg ilyeneket lehet, igaz? Kedves válaszolók, mit tehetnék, hogy ne érezzem ilyen hülyén magam? Hogy ne érezzem a hiányát és ne arra gondoljak, épp mit csinál abban a buliban? :(:(:(
Felejtsd el, de végleg. A gondolkodási idő egy nagy baromság, ami arra jó, hogy addig, míg nincs jobb, legyen valaki. Bocs, de tényleg így van. Amint találna mást, hirtelen véget is érne a gondolkodási idő.
Legyen önérzeted, engedd el, és menj te is bulizni, flörtölni!
Hiteget.
Direkt igy csinalja, hogyha o bulizni megy, erezd hogy Neked semmi kozod hogy hany csajjal mit csinal.
Keress olyat aki tisztel is mint not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!