Most ezért érezzem magam hülyén?
A barátom elvileg eljegyzési gyűrűt akar nekem venni évfordulónkra. (ami egyébként karácsonnyal esik egybe)
Nem fontos, hogy miért gondolom így, nagyon sok jel utal rá.
Én pedig hónapok óta azon agyalok, hogy mégis mivel lephetném meg...Én nem dolgozom, nincs túl sok pénzem, nem akarok az évfordulós ajándékára költeni, mivel úgy gondolom, hogy az évforduló kettőnkről szól, szeretnék inkább valami jelképeset adni neki. Nemsokára úgyis jön a szülinapja, inkább arra gyűjtök.
Ma beszéltem a barátnőmmel, gondoltam majd segít valamit kitalálni.
Teljesen el vagyok keseredve, tiszta ideg vagyok, úgy félek, hogy nem sikerül semmi normálisat kitalálnom időben.
Megmutattam neki, hogy mit gondoltam ki, szerintem kedves és aranyos, egyébként ez egy rajz.
Erre kiröhögött, hogy hogy lehetek ilyen hülye, ő jeggyűrűt ad nekem, én meg erre egy papírfecnit...
Azt hittem a föld alá süllyedek, könnyek szöktek a szemembe, annyira megalázónak éreztem a helyzetet. Nem tehetek róla hogy nekem nincs több 10ezrem arra, hogy neki ajándékot vegyek :'(
Ne érezd magad hülyén, a barátnődnek nincs igaza.
Én is jobban szeretek pl. saját készítésű rajzot kapni ajándékba, mint pl. egy 20-30 000 Ft-s ruhát. Ugyanis ruhám van elég, de a rajz az személyes, nekem szól, az illető dolgozott rajta.
Meg ha igent mondasz, az már elég nagy ajándék, nem?
Igazából nem én készíteném a rajzot, hanem vki aki profi:)
Egy nagy pergamenpapírra, ami azért mutat is vhogy és gondoltam kitehetné a falra.
Szia!
Ezt jelezned kellene a barátodnak,hogy csak egyszerű ajándék legyen évfordulón,mert ...és elmondod neki,hogy az egy olyan esemény,ami....hát az érzéseid.Ha örülnél a gyűrűnek,de már sejted,az nem lesz az igazi lánykérés.Sajna tapasztalatból tudom.
Egyszerű ajándéknak mondjuk egy díszpárna a kettőtök képével(kb.2000ft).Bár sok mindentől függ az ajándék,hiszen számít,hogy mi a hobbija(ha van),érdeklődési köre,szerintem az is,hogy mennyi idős és hát a mocskos anyagiak,hogy mennyit is tudsz"rááldozni"?
Melyik megyében laksz?
19.04-es vagyok.
Azért érdekel,hol laksz,mert tudok egy srácot,aki pirográf képeket készít.Én a férjem szülinapjára azt adtam és arany nyakláncot.Pofára esés volt a lánc,mert a képnek jobban örült.
Vas megye.
Egyébként nem akarom magam elbízni, csak sokmindent mondott, amiből én ezt szűrtem le... Ha tényleg megkér, akkor biztos h nagyonnagy meglepődöm, mert még fiatalok vagyunk és az egy dolog, h. sejtek valamit, de akkor sem tudom elhinni:D
Egyébként tudja, h. milyen pocsék anyagi helyzetben vagyok:D Tisztában van vele, hogy nem tudok hatalmas összegeket rááldozni.
Találtam ki még valamit:)
Belinkelem, mondjátok nyugodtan ha nem tetszene.
Elintézem, hogy ne tartózkodjon otthon, és addig ezt művelném:D
Igazából nem az a lényeg, hogy nekünk tetszik-e, hanem hogy a barátodnak tetszene-e.
Különben poén lenne, hogy hazamegy és ott van a falon...
Persze tudom nekem kéne ismernem stbstb.
De akkor is nehéz.
tetszik amit linkeltél (mondjuk legénylakásba jobb lenne mint szülői házba,de lényegtelen)
csinálj neki sziv alakú párnát
piros plüss anyag 1 fél méter 300Ft,belevalót találsz otthon is,de venni is tudsz szivacsot 200Ft-ért...himezz rá vmi szépet
akár azt is amit linkeltél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!