Most ezért érezzem magam hülyén?
A barátom elvileg eljegyzési gyűrűt akar nekem venni évfordulónkra. (ami egyébként karácsonnyal esik egybe)
Nem fontos, hogy miért gondolom így, nagyon sok jel utal rá.
Én pedig hónapok óta azon agyalok, hogy mégis mivel lephetném meg...Én nem dolgozom, nincs túl sok pénzem, nem akarok az évfordulós ajándékára költeni, mivel úgy gondolom, hogy az évforduló kettőnkről szól, szeretnék inkább valami jelképeset adni neki. Nemsokára úgyis jön a szülinapja, inkább arra gyűjtök.
Ma beszéltem a barátnőmmel, gondoltam majd segít valamit kitalálni.
Teljesen el vagyok keseredve, tiszta ideg vagyok, úgy félek, hogy nem sikerül semmi normálisat kitalálnom időben.
Megmutattam neki, hogy mit gondoltam ki, szerintem kedves és aranyos, egyébként ez egy rajz.
Erre kiröhögött, hogy hogy lehetek ilyen hülye, ő jeggyűrűt ad nekem, én meg erre egy papírfecnit...
Azt hittem a föld alá süllyedek, könnyek szöktek a szemembe, annyira megalázónak éreztem a helyzetet. Nem tehetek róla hogy nekem nincs több 10ezrem arra, hogy neki ajándékot vegyek :'(
Köszi:))
Tulajdonképpen a ház amiben él, majd az övé lesz, szóval...:D
de persze értem miért írtad:)
akkor viszont nyugodtan fesd fel (csak majd következő festéskor lesz bajban,hogy hogy is kellene megtartani:D de az még odébb van)
és a képet is nyugodtan mellé akaszthatod egyúttal
(páromnak is van kitéve 3 kép is amit én rajzoltam,először csak celluxal tettem fel,de ő bekereteztette,hogy ne legyen bajuk:D)
19.04-es vagyok ismét:)
Hát...én Komárom-E.megyei vagyok és az ismerősöm is.Tehát sajna a személyes találkozásotok(pirós ismerősömmel,)így kilőve.Nekem nagyon tetszik ,amit belinkeltél.Adtál egy ötletet,hiszen ez faltetkó:)
Kreatív lány vagy te!
Én az évfordulónkra serleget,vagyis kupát szerettem volna+gravíroztatni,hogy legjobb férj.Sajna nem tudtam megvalósítani,majd jövőre:)
Minden esetre drukkolok nektek,a lényeg úgyis az,hogy szeressétek egymást.
Nagyon kedves vagy:)))
Rizikós, ha tetszik neki ha nem ott marad:D persze lefestheti, de azzal úgysem akar megbántani:))
Nagyon remélem, hogy örülni fog neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!