Mit tennétek, hogyha olyan szürkének, és unottnak érzitek magatokat? Mivel kapcsoljam ki magam, és mivel hangolódjak rá a dolgaimra?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 23:28
1/4 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni. Keress olyan dolgokat amik tényleg izgalomba hoznak. Amik érdekelnek. Amik tényleg felpörgetnek. Persze erre most jöhet a válasz, hogy dehát nincs olyan... Igen, én is éreztem így. De valami biztos van. Keresni kell. Vesd bele magad a dolgokba. Rá fogsz bukkani. Próbálj ki mást. Próbálj ki minél több dolgot. Egyszer úgy is jönni fog valami. És amikor az jön, és lesz valamilyen élményed, akkor hidd el, fel fog pörgetni. Jobban, mint bármi más. Ezt tudom, mostanában tapasztaltam. Mindent elfelejtet. Csak keresni kell. Utána teli leszel energiával.
2/4 anonim válasza:
Egy jó film, beszélgetés, de zene is sokat tud segiteni, ha vidám. Én a feszülséget általában szaladással vezetem le,kikapcsolom az agyam vele vagy épp mások bajaival foglalkozom, segitek, ha tudok.
És persze, pihenjél, aludjál elegendő időt, hogy több energiád legyen az életedhez. Most egyéb nem jut eszembe :)
3/4 anonim válasza:
Igen, első vagyok. A mozgást, és az elégséges pihentést kifelejtettem. Egyél, igyál jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!