Hogy tudnám feldolgozni, hogy meg fog halni?
Szia!
Először is nagyon sajnálom...
Nekem is el kellett engednem anno apukámat. Csak 2 hónapom volt összesen felkészülni rá...
Tudod, vannak, akik azzal foglalkoznak, hogy az ilyen helyzetben lévő családtagoknak segítsenek. Most tudok egy ilyen csoportról, 4 alkalom, de 3 már lemet, holnapután (17-én) van az utolsó. Bp-en. Bp-i vagy?
Mindjárt idemásolom Neked a leírását (a köv. hsz-ben).
Az tatám 11 hét leforgása ment el a menybe... Ennek már lassan 6 éve :-(
Minden nap hiányzik az életemből...
Rengeteg erőre lesz szükséged. Nem szabad "elhagynod" magad.
Nagyon sajnálom ami Veled történik. Tölts Vele minél több időt. Sajnálom... :-(
Elengedés - az előrehaladott betegségben szenvedők, gyógyíthatatlan betegek hozzátartozóinak segítő csoportja
A nehéz időszakban szeretnénk segítséget nyújtani súlyos, előrehaladott betegségben szenvedők, gyógyíthatatlan betegek hozzátartozóinak azokban a kérdésekben, melyekről nehéz kérdezni, beszélni. Hogyan, mivel segíthetjük a beteget? Mire van valójában szüksége? Miről beszélgessünk, hogyan, mikor? Elkendőzni vagy beszélni a valóságról, és hogyan? Mikor, mennyit, hogyan legyünk a beteg mellett? Mikor jön el az ideje, és hogyan próbáljuk elengedni a beteget? Hogyan, honnan lesz elég erő a jelenléthez? Jobban tud segíteni a hozzátartozó, ha saját lelki-fizikai egyensúlyára is figyel, de hogyan tegye ezt? Ezekben és még számos kérdésben igyekszünk a résztvevőkkel közösen keresni, hogy ki-ki helyzetében mi lehet segítő, hogy könnyebb legyen a személyes döntés.
(Ez Budán van. Privátban elküldöm a címet és elérhetőséget.)
Én a nagybátyjámat engedtem el potom 4 napja. :(
Ami a fura, hogy 3 napja született meg az unokaöcsém. Egy elmegy egy jön.
Nagyon nehéz, őt prosztatarák vitte el, de az orvosok eleinte csak aranyérre gondoltak, aztán pár hónap után amikor kiderült, hogy rákos, kemora küldték, de aztán feladták és hazaküldték, hogy nem tudnak már mit tenni :(
Szörnyű. Apukád fentről fog majd vigyázni RÁD!Addig is az összes időt töltsd vele, amit csak tudsz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!