Hogy tudnám feldolgozni, hogy meg fog halni?
Sosem szabad feladni.
Nagybátyámnak 2 hónapot adtak,szintén gyomorrák,áttéttel a tüdejére,májára.Peste a kékgolyóban már műteni sem akarták.Debrecenben sikerült elintézni,fogadták az egyetemi korházban,megműtötték,kapott rengeteg kemót,nem sok hiányzott hogy belehaljon,de ma is él.Igaz hogy kb 2 évente kiújul,kapja a kemoterápiát párhavonta,de él.
Sosem szabad feladni.
Én elvinném még másik orvoshoz,vesztenivaló nincs.
Igaza lehet az előttem szólónak, talán mégis van remény. Próbáljatok meg más dokit, menjetek addig, amíg valaki nem hajlandó foglalkozni vele.
De addig is, legyél minél többet vele, mond el neki azt, amit eddig nem tettél, mond minél többször, hogy szereted, csináljatok együtt dolgokat. Tedd ezt a maradék időt annyira tartalmassá, amennyire csak tudod.
Nagyon sajnálom.
Végig olvastam a kérdést, válaszokat.
Szívbemarkoló. A Tied, a hozzászólóké..
A másik oldalon én állok. Petefészekrákom volt. (?)
Kemoterápia, műtét, minden. Amikor a 20 éves lányom ott zokogott a folyosón, engem siratva, jobban fájt min a kemó összes hatása...
Tanácsot nem igazán tudok adni..Legyél vele minél többet.
Mert az 1 hónapból a morfium hatására már nem igazán tudsz vele kommunikálni..
De foghatod a kezét akkor is.
Tudja, hogy szereted. Nem magát sajnálja, az időt amit elvett tőle a betegség.Amit nem tölthet Veled.
Fizikai fájdalomnál is erősebb,a hiány, amit maga után hagy...
Erőt kivánok Neked! Szükséged lesz rá.
Ez a mondta tudod mekkora kincs?! "De jó, még 1 hónapig együtt lehetünk"
Szerintem ezt az egészet beszéld meg vele. És a végén nyugtasd meg, hogy jól el leszel.
Egyrészről izgul azon, hogy vele mi lesz. Másrészről azon agyal, hogy veled (veletek) mi történik majd. Hidd el jól esik neki ha azt hallja, hogy "rendben" vagy.
13-as vagyok
Nem volt bennem félelem, nem kértem számon Istentől..
Nem volt más, csak a fájdalom..Testi és lelki..
Tudom, mindent megadnál érte..
Daganatos betegnek rögös az út a halálhoz...
Morfium (gondolom már kapja)csökkenti a fizikai, és lelki fájdalmat is..
Legyél mellette. Mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!