Normális, ha nem vagyok szomorú, pedig tudom, hogy meg fog halni egy eléggé közel álló ismerősöm 1-2 napon, max 1-2 héten belül?
Valahol normális.....
A szìved vagy inkább az agyad mèlyèn tudod,hogy ha meghal az jobb neki.Akkor nem szenved tovább már.
Ha meghal akkor majd biztos sírni fogsz hidd el.De valahol meg is nyugszol,hogy vèget èrt a rossz időszak.
Vagy még nem tudod feldolgozni, vagy már feldolgoztad valamilyen szinten. 5 éve szenved a betegségtől, 10 éves korod óta azt látod, hogy beteg, és nagyjából tudod, mi fog történni.
Nekem, mielőtt meghalt volna a mamám, előtte már régóta beteg volt. Volt egy komolyabb rosszulléte, amikor azt hittem, meg fog halni. Sokat sírtam, gyakorlatilag éltében elsirattam. Azután hálistennek(bár valószínűleg neki ez nem volt olyan jó) jobban lett. Amikor viszont tényleg elment, sírtam ugyan, szomorú voltam. De rájöttem, hogy a gyász már hamarabb elkezdődött nálam. Azóta is eszembejut néha, és elszomorít. De nem akkor fájt igazán, mikor elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!