Ismerősöm felesége három éve fiatalon meghalt, van két kisfiuk. Ismerősöm azóta magába fordúlt, nem akar senkivel sem megismerkedni. Mi lesz így vele?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 16:24
1/8 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú... talán az idő megoldja, de próbáljátok vele tartani a kapcsolatot, esetleg néha kimozdítani. A cél elsősorban nem is a mással való megismerkedés, hanem maga a kimozdulás. Meg szabad kérdezni, hogy mi történt pontosan a feleséggel?
2/8 anonim válasza:
Nem egyszerű nekem nővérem került ebbe a helyzetbe de szerencsére ő talált párt , ismerősödnek jobb lenne ha mostmár ismerkedne mert ez hossutávon nem jó
3/8 A kérdező kommentje:
Mellrákja volt. Azért is jó lenne ha találna magának valakit mert legalább lenne anyja a gyerekeknek.
2013. aug. 31. 16:44
4/8 anonim válasza:
3 Te miért avatkozol kéretlenül más ember életébe?
5/8 anonim válasza:
Mi ezzel a baj. Ő nem szeretne és így kell elfogadni. Én ismerősöm sem kereset soha új párt a felesége után. Mégis teljesen egészséges felnőttek lettek a gyerekei attól, hogy egyedül nevelte fel őket.
7/8 Nádszálkisasszony válasza:
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy nem akar más nőkkel ismerkedni ne adj isten egy kapcsolatot, házasságot. Mondta a párom ha velem történe valami 100% hogy nem keresne mást és a gyereink tenné majd boldoggá és teljessé az életét.
De ugye nem depressziós? A körülményekhez képest boldog a kisfiúkkal? Ha nem, na az lenne a probléma, nem az ismerkedés.
8/8 A kérdező kommentje:
Sehova nem jár csak dolgozni meg haza, a nagymama van napközben a gyerekekkel. A múltkor az unokaöccse szülinapjára sem ment el.
2013. szept. 1. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!