Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ciki, ha egy fiú az utcán szólít le titeket, és ott akar veletek megismerkedni, vagy jobb ha fb-n rátok ír? 15/F
őszinténszólva igen, szokatlan. és az miért jelenti szükségszerűen azt hogy rossz? ennek így kéne lennie, és sokkal jobb mint fb-on ráírni. látja hogy nem vagy beszari.
de elég nehéz is, mert mindenki roham egyfolytában
Szerintem sem rossz az "utcai" ismerkedés. Sok függ a helyzettől, a stílustól. Sokkal emberibb a helyzet. De hát, a világ nem e felé halad. Azért az interneten való kapcsolatteremtést sem ítélem el.
19/L
uristen most komolyan ide "fejlöd"ött eza világ?
szánalmas, hogy egy embernek ilyet kell kiirnia mert a szánalmas barátai megrenditik....
komolyan undorito és szánalom
hallod haver én felnézek rád, h van bátorságod 2 nap hiányában 15 évesen leszolitgatni
komolyan mondom felnézek rád bár nekem van barátnöm de igy tovább az fbröl meg töröld magad a faszba komolyan....
am boldog szülinapot holnap utánra nekem holnap lesz :D
1 nap és 16(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!