Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ciki, ha egy fiú az utcán szólít le titeket, és ott akar veletek megismerkedni, vagy jobb ha fb-n rátok ír? 15/F

Figyelt kérdés
Sokan mondták nekem,hogy tiszta ciki vagyok ezért,mert tök sokszor úgy szólítottam le pár szép lányt az utcán.Ez a mai világban már szokatlan?

2012. aug. 29. 03:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok táncolni :/ de megtaníthatsz :p
2012. aug. 29. 05:06
 12/21 A kérdező kommentje:
Hűűha,hát az a baj,hogy nem tudom ,hogy hány éves vagy :) És az sokszor kell a tánc-tanításhoz :)
2012. aug. 29. 05:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen sajnos erre tart a világ. Én is utcán ismerkedek (meg könyvtárban, kávézóban ha úgy adódik stb, ezeket is az utcához számolom, azaz személyes ismerkedés). Az internet a bénáknak való. Nincs első látás, nincs meglepetés, kérdezz-felelek után látják egymást. Amúgy a leghamarabb ezek a netes, k*rva nagy szerelmek mennek tönkre. Mint két zombi, két idegen vannak ezek az emberek.
2012. aug. 29. 07:56
 14/21 anonim válasza:

Sajnos tényleg egyre többen csak neten tudnak ismerkedni :/ Örülök, hogy van legalább valaki, aki még utcán is ismerkedik. Ebbe csak olykor az a baj, hogy már sokan félnek attól, ha az utcán leszólítják őket, mert hátha ki akarja rabolni, stb.

De gondolom te nem is úgy nézel ki, mint aki ezt tennéd velük:) Ezért csak folytasd nyugodtan ezt a fajta ismerkedést, a nők is jobban fognak örülni neki :D

15/L

2012. aug. 29. 08:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Az az idióta kretén aki itt magyaráz, hogy a netes ismeretségnél nem is ismerik egymást az emberek látszik, hogy életébe nem ismerkedett még neten :) Akinek van egy kis IQ-ja az pár alap infós beszélgetés után ugyan úgy élőbe találkozik a kiszemeltjével és ugyan úgy élőbe megy az ismerkedés, de legalább már tud annyit a lányról hogy tudja milyen irányba kezdhet beszélgetéseket. Az utcán való leszólításnál alapból külsőre mész azt se tudhatod mekkora tapló esetleg a csaj, vagy éppen van-e barátja,gyereke stb. és nem egy ismerős csajtól hallottam, hogy a falra mászott az idiótáktól akiket alig tudott levakarni az utcán mert akkora egójuk volt hogy hiába próbálta lekoptatni nem igazán ment... Szóval a pasi nélküli szingli tinik biztos örülnek ha odamennek hozzájuk... ja nem várj, csak akkor örülnek ha olyan megy oda akit ők akarnak... na erre jó a net hogy a közös szimpátiát megtaláld és ne olyan másszon rád aki esetleg neked marhára nem szimpatikus és csak felidegesít... szórakozóhelyen, bulikon, rendezvényeken lehet ismerkedni mert ott ki is tudod szúrni hogy egyedül van-e a nő, de utcán amikor esetleg épp munkába megy vagy bárhova marhán nem arra vágyik hogy te az arcába mássz, pláne ha nem is tetszel neki vagy van barátja stb...
2012. aug. 29. 08:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a netes "ismerkedés" is lehet valami fajta elindítója a többi találkozásnak. DE mindig is jobban tetszett ha élőben/személyesen futottam össze valakivel. Pl: volt h elakadt a vonatom és pont szembe velem egy srác ült akivel sokat beszélgettünk a plusz egy óra megállás miatt is :D kiderült, hogy nagy jó fej... utána kezdtünk el találkozgatni, már tervezetten is.:)
2012. aug. 29. 09:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem ciki, sőt, én, mint lány, jobban szeretem sokkal, mintha rám írnak Facebookon... az kicsit olyan gyáva dolognak tűnik nekem. Már én 19 vagyok, nem tudom, a te korodbeli lányok hogy vélekednek. Ja, és boldog szülinapot! :)

19l

2012. aug. 29. 09:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát ha neten akarsz ismerkedni ne mond neki hogy szép,gyönyörű le fog neki esni hogy tetszel neki és dob is.Először ismerkedj meg,úgy mintha a barátja szeretnél lenni,és találkozzatok..Addigra meg kedvel bárhogy nézel ki.

Nekem beszokott válni ez a módszer,3ból 1 mondta hogy maradjunk barátok.

2012. aug. 29. 14:11
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsónak:nem fogja félreérteni?És tényleg azt fogja hinni,hogy valami homokos vagyok,aki lány barátságot keres? Hogy pl.:együtt lakkozzuk a körmünket,meg ilyesmi ? xD Persze van lánybarátom nem is egy,de egy idegen sztem így is

levágja,hogy vmi olyat akarsz tőle,ami nem barátság,de oksa,megpróbálom ezt is,azt is.És köszönöm a jókívánságot :) Végre 15 :)

2012. aug. 29. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem olyan dolgokról szoktam vele beszélni,hogy milyen szép a körmöd! xd

Hanem mélyebbekről :)

2012. aug. 29. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!