Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Kötelező" csókolódzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kötelező" csókolódzni a második randevún, a harmadikon a negyediken? Nem akceptálható ha a nő egyelőre csak ismerkedni akar? Negyven körüli felnőttekről van szó. Ciki, akár béna a nő ha ebbe nem akar belemenni?

Figyelt kérdés

Már régóta ismert a férfi látásból , tehát nem full idegen. Első randi : beszélgetés nyilvános helyen. Második : viharos, nyelv leszaggató csók a férfitól, ágaskodó ....., nő visszahúzódik mert ez gyors neki. Harmadik randi : ugyanez s férfi úgy áll :)) a történethez mintha már együtt járnának. De a nő nem akarja ilyen gyorsan és időt kér .....de hiába.....a pasi nyelvet szaggat stb.

Maradi, béna, hülye a nő ha először meg akarja ismerni a férfit és csak utána dönteni arról, hogy járjanak-e és idióta ha nem érez csókolódzni vágyat első alkalmakkor egy kvázi idegen férfi iránt? Azaz persze, érez vágyat de mégis idegenkedik hiszen nem ismeri a férfit.

Defektesnek számít a nő??? :)

Vagy lapattintani a nyomulós pasit ha nem ért a szóból, hogy : LASSAN

2012. aug. 10. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Ez a terhesség első jele...
2012. aug. 10. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha meglenne a szikra, akkor nő is érezné a csókolózási vágyat.

26/L

2012. aug. 10. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen kötelező, különben rád uszítják a APEH-et!
2012. aug. 10. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Egy hozzád hasonló vérmérsékletű férfival próbálkozz inkább. A nagy többség nem akar hónapokig beszélgetni a csókolózás előtt, miért is akarna? Ha férfiként és nőként érdeklődtök egymás iránt, akkor annak a különböző érintések adják a lényegét.
2012. aug. 10. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Semmi sem kötelező. Ugyanakkor én biztosan otthagynálak az első alkalom után, ha leállítanál. Főleg 40 körül, nem vagy már szűzlány, hogy körbe kelljen udvarolni, pávatáncot kelljen járni. Ebben a korban mindenki tudja már, hogy mi a dörgés, minek feleslegesen megfutni ezeket a tiszteletköröket? Nem mellesleg nekem már megalázó is lenne, hogy te mondd meg nekem a tempót.

(30-as ffi)

2012. aug. 10. 12:12
 6/12 A kérdező kommentje:

Hasonló vérmérséklet....nem vagyok egy lelassult nő, dehogyis ,hanem csak az előző kapcsolatomban akkora láng égett mindkettőnkben , hogy azt überoloni nem tudja az új.......tehát iránta nem érzem azt a hatalmas vágyat mint az előtte levő 3 évben az ex iránt .

De hangsúlyozom, hogy nekem a tempó gyors, kellenek benyomások az illetőről amik alapján megkívánom őtplusz "közelinek" érzem magamhoz őt, olyannyira, hogy szőröstül-bőröstül akarjam őt.

30-as férfinek: köszönöm a meglátást!

Doktorrossz: megírtad a számomra lényeget : a különböző érintések és nem a letámadás! Basszus, ez engem inkább taszít mint vonz, mármint a nyelv letépős csók .

Azt hiszem levontam a konzekvenciát a válaszokból, köszönöm mindenkinek! ( de jöhetnek újak is )

2012. aug. 10. 13:28
 7/12 omba ***** válasza:
100%
Élég gáz pasi, azért 40 körül már észre kell venni mikor lehet, mikor nem!
2012. aug. 11. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
30-asnak ne köszönd meg, mert hülye bunkó. A "pávatánc" és az "azonnal lenyomom a nyelvem a torkán" közt van pár átmenet. Szerinte "megalázó", ha a nő mondaná meg neki a tempót, de a nő ne érezze megalázónak, ha ő akar parancsolni neki... Szerintem meg neki nem igazán akarja senki megmondani a tempót már régóta :D
2012. okt. 27. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem a kérdező vágyát arra, hogy attól függetlenül, hogy már nem 15 évesek, egyik sem szűz stb. még lehet rendesen ismerkedni. Úriember nem nyomul, hanem megvárja, amíg a nő kezdeményezi a továbblépést.

Amúgy meg jól bevált taktika, hogy úgy kell tenni, mintha NEM lennél nyomulós, a csaj garantáltan rádveti magát a harmadik randin -- vagy itt nyit egy topicot, hogy "Már három randin túl vagyunk, mégsem kezdeményez, mi lehet a baj?"

:)

2012. nov. 10. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös egy bunkó, 7-esnek igaza van, és én azt gondolom, csak azt tedd, ami jólesik, senkinek semmi köze hozzá, nem ciki. Tiszteljen a krapek. Gáz, ha nem lehet megfékezni.

Mi lett azóta amúgy?

2013. jan. 11. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!