Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S panik betegseg vagy mas?!

S. O. S panik betegseg vagy mas?!

Figyelt kérdés

Most is tart faj oldalt a fejem nem nagyon csak kicsit zsibadok faj a bal karom es hanyingerem is van. Remegek neha es eros sziveresem van

Elob sirva mentem be anyahoz

Volzunk mar orvosnal azt mondtak nem talaltak semmit. De en ketelkedek:( valaki nyugtasson meg konyorgom nagyon felek:(((

2013. szept. 11. 23:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Semmit. Nyugi. Úgy tűnik, szervi bajod nincs, nem fogsz meghalni mostanában. (Trollkodásnak tűnik, de nem annak szántam.)
2013. szept. 11. 23:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Feküdj le az ágyba és pihenj. Esetleg hívd be édesanyád.
2013. szept. 11. 23:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Ott vagyok es probalkozok anyat nem szeretnem mert szegeny hajnalba megy dolgozni es nem akarom hogy miattam kegyen fardt
2013. szept. 11. 23:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi , most komolyan az a bajod ,hogy zsibbad a kezed? És akkor mivan úgysem vagy szívbeteg csak beképzeled magadnak.

Egyébként ez inkább generizált szorongás mint pánikroham szerintem. Nekem is SAJNOS ez van, úgyhogy tudnék mesélni nekem mik voltak az ember aki még nem esett át ilyenen nem is érti de volt ,hogy még az is kikészített volna ha rámszáll egy lepke...

2013. szept. 11. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Bocsi csak azért "húztam le" a te problémádat mert nekem volt már sokkal rosszabb is mint kézzsibbadás és én nagyon örülnék ha csak az lenne.

Ha van kérdésed e témában írj privátot, adhatok egy két tippet ,hogy mivel tudod ezt csökkenteni

2013. szept. 11. 23:47
 16/19 A kérdező kommentje:
De nem csak a zsibadas van higy faj is meg a fejem is es hanyingerem van siro gorcsom is es persze ket percenkent az nezem hogy nem e zsibadt le a fel arcom...:(de irok uzit!
2013. szept. 11. 23:51
 17/19 anonim ***** válasza:
nézd ha neurológiai problémád van, akkor a legegyszerübben ugy tudod kideriteni, hogy kinyujtod a kezed, becsukod a szemed, és a mutatóujadal megprobálod megérinteni az orrod. Ha ez sikerül csukott szemmel, akkor igyál meg egy pohár, vagy inkább kettő vizet, és lélegez mélyeket amiket számolsz. Szép lassan, körülbelül 200 számolt mélylevegővétel útán teljesen nyugodt leszel, ezt a legtöbbeknél már 50 útán segít.
2013. szept. 12. 00:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott zsibbadni a kezem, ha felmegy a pulzusom. Lehet, hogy az idegeskedés miatt neked is felment.
2013. szept. 12. 00:34
 19/19 anonim ***** válasza:
13 éve szenvedek pánikbetegségben, kèzzsibbadásom volt nekem is éveken át paráztattam magamat, hogy szívinfarktusom lesz... orvosról orvosra jártam de mind csak azt szajkózta semmi bajom. Majd mikor összehaverkodtam egy manuálterapeutával, az felhívta a figyelmem rá, hogy a gerincem nem áll valami szépen, és tele vannak a nyaki és hátizmaim feszültséggel... Hát hagytam neki, hogy összehajtogasson, a hátam és a nyakam recsegett ropogott a kezei alatt, és csodák csodájára megszûnt a kézzsibbadásom... egy próbát megér én azt mondom...
2013. szept. 12. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!