Kezdődő pánik betegség és terhesség együtt? Tapasztalatok?
Miután a gyógyszer a magzat idegi fejlődését károsítja, egy lehetőséged van, a pszichoterápia.
#3, oké, amit írsz, de vajon él-e a pszichiáter az 1001 lehetőségéből az 1 gyógyszerezősön kívül bármivel?
Egyrészt a magyar pszichiáterek jelentős része afféle gyógyszerfelíró automata, másrészt a TB az ember egész életére 2, vagy 3 negyvenöt perces ülést finanszíroz a pszichiáternél. Meg a "gyógyszereket". A magánpszichiáter pedig a bérből és fizetésből élők többségének megfizethetetlen. De lehet jó pszichiátert találni, hála Istennek, nekem is sikerült.
NEm tudom,azóta sikerült-e teherbe esni.
Nekem is volt pánikbetegségem még teherbe esés előtt,meg után is.
A gyerekeim 19,és 14 évesek.mind a kettőnél előjött.
Most már elmúlt,mert egy lélekgyógyász itt a városunkban felnyitotta a szemem,miért is van ez az állapot.A félelem azért jön elő,mert egy olyan érzést nyom el az ember magában,amit,ha kiad magából változást erdményez az illetőnél,amit nem szeretne.
A lényeg:mond ki mit érzel,és mit szeretnél őszintén!!!
ne félj kimondani bármi is lesz!!
azóta nincs pánikom.azelőtt gyógyszer,nyugtató,és nekem se,se a születendő gyereknek nem tett jót.
kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!