Lehet ez pánik betegség, szorongás vagy idő miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap óta elég téül vagyok.Voltunk focizni haverokkal kicsit pihentünk annyira megszédültem hogy majdnem elájultam.Most is volt kis dolgom a városházán egyedül voltam és elkezdtem szédülni mintha dőlöngéltem volna.Nemrég voltam orvosnál laboron vizelet,vér 2 oldalas volt az elemzés ott minden rendben volt.Nagyoin félek hogy komoly bajom van.Vagy szimplán pánik?szorongás?2 éve vagyok így nagyjából mióta édesapámat elvesztettem.Köszönöm a válaszokat.(néha a fejemen belül ien fura bizsergést is érzek,meg néha mintha elkapna a sírás)
23\f
2013. ápr. 15. 11:29
1/2 anonim válasza:
Nem pániketegség, de a sok stressz felviheti a vérnyomásod, pulzusod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!