Dohányzás okozhat szociális fóbiát, szorongást, stresszt?
Épp fordítva: a szorongás, stressz "okoz" dohányzást, ez egy levezetési formának akar tűnni, de igazából csak ideiglenesen fedi el a problémákat, a dohányzás pótcselekvés.
Magadban keresd a hibát, és ne cigivel akard megoldani a problémákat, hanem nézz szembe velük, akármennyire is félsz.
Csak így oldódnak meg....vagy folytasd, és dugd homokba a fejed, hátha maguktól elmúlnak(nem fognak)
Ti nem is nemem valaszoltok.
A helyzet velem, hogy szoc.fobia szeru bajom van, nagyon stresszes vagyok, es volt 1-2 panikrohamom indokolatlan helyzetben. Nem azert dohanyoztam mert stresszeltem, de kb ez a bajom masfel eve tart, fel eve erosen, de azota erosen dohanyzom, es megint mondom, nem emiatt kezdtem el, es csinaltam tobbet. elotte is megvolt a cigi, de csak heti 5-10 szal. Mas kerdeseknek olvastam, hogy az alkohol, fu, cigi az ilyen tipusu betegsegeket fokozza, ezert tettem fel a kerdest konkretan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!