Szeged szociális fóbia, agora fóbia, szorongás, félelem van valakinek? Szegeden vagy környékén van másnak is hasonló?
Csongrád megye is "játszik" de írhat bárki.
Van valaki Szegedről aki ebben "szenved"? Szívesen beszélnék valakivel mert nekem is ez van.
Én Szegeden lakom, szerintem szociális fóbiám van.
Folyton azon görcsölök, hogy mit gondol rólam akár egy vadidegen az utcán. Például amikor hazafelé jövök az iskolából... na az egy tortúra. A buszon nagyon kényelmetlen, feszült és ideges vagyok (ha olyan 8-10 ember van csak kb, akkor elviselhető). Sőt, ha kb. 4-en vannak csak (ez nagyon ritkán van), akkor kimondottan megkönnyebbülök. Aztán amikor sétálok, nagyon képes vagyok bestresszelni, amikor előttem/mögöttem megy 1-2 ember. A legdurvább, hogy szarabb napjaimon az elmenő autóktól is stresszelek, figyelem, hogy a benne ülők néznek-e. (Persze azért a legtöbbször nem ilyen rossz a helyzet.) És szinte hallom, ahogy mondjuk a mögöttem sétáló arra gondol, hogy "olyan csámpásan megy, hogy mindjárt elesik" meg ilyenek.
És akkor ezzel még el sem mondtam mindent.
15/L
Hm, tényleg régi a kérdés, de azért írok én is. Engem most vettek fel Szegedre az egyetemre, eléggé félek az új helyzettől, mivel az összes, amit felsoroltál "jelen van az életemben". Jó lenne erről beszélni valakivel. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!