Aki szociális fóbiás / önbizalom hiányos / szorongós az örökké az marad ugye? (18/F)
Ugyan ez van velem is :D annyi különbséggel, hogy én lány vagyok. Én is próbáltam már ezen változtatni, de nekem sem ment. Nincs sok önbizalmam, pedig azt mondják lenne mire, mert nem vagyok csúnya. Nem tudom, miért de egyszerűen, ha olyan emberrel találkozok, akit nem ismerek jól, nem tudok vele normálisan elbeszélgetni. Azzal viszont, akit jól és régóta ismerek..bármiről :) Nem szeretem ezért magam, de próbálom elfogadni, hogy ilyen vagyok...
18/L
haha, én is ilyen vagyok... stresszes vagyok ha idegen emberekkel kell beszélgetnem,hogy milyen első benyomást teszek, meg ilyesmi. "megfelelési" kényszerem van, mindig azon aggódok, hogy vajon mit gondolhatnak rólam, meg ilyesmi, önbizalmam sincs túl sok, pedig sok lánynak bejövök, koromhoz képest nagyon fejlett fizikumom van, mivel 3éve a testépítéssel foglalkozom.
remélem idővel változik a helyzet, és gondtalanul tudok majd élni...
18/F
előző vagyok.
nem kéne foglalkozni a többiekkel, mi van akkor ha leégsz? semmi! ezt kéne magadba rendbe tenni, fejben dől el az egész, de könnyű ezt mondani, én sem tudom megoldani..
3. vagyok. Én most megyek egyetemre és már nagyon félek, hogy milyen lesz. Nem akarom, hogy ilyennek ismerjenek meg...itt a lehetőség, hogy változtassak! De annyira gyengének érzem magam. Ott a sok nagydumás lány, akik mindig tudnak mondani valami frappánsat. Én meg...
De úgy állok neki, hogy meg kell mutatnom egy másik oldalam, hogy ne egy csendes lánynak ismerjenek meg.
Kicsit félek az emberektől, hogy milyenek lesznek. De főleg magamtól, hogy nem merem megmutatni nekik, milyen is vagyok valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!