Aki szociális fóbiás / önbizalom hiányos / szorongós az örökké az marad ugye? (18/F)
esetleg még nem gitározol?, mert akkor full olyan vagy mint én xdx..
hát figy én is szenvedek, részvétem:\
"egyetem hát hogy menjek így el? Szenvedjek tovább?"
nem csak az egyetem hanem az egész élet..
amúgy milyen fura nem, hogy én is régóta edzem a testem,csúnya sem vagyok, ahogy te sem meg a másik srác sem aki írt, de mégis mindhárman ugyanazzal a gonddal küzdünk, amit sok ember nemért ,az eleve hülyeség hogy minden 2. ember önbizalomhiányos ahogy szokták mondani blabla
én azt utálom legfőképp, hogy minél többet elmélkedek magamba(barátok nélkül, órán van időm), annál inkább arra jutok, ebből nincs kiút, hacsak nem változik a világba valami orbitális
ja meg mikor odaülök az osztály 2 legfurább diákja mellé(mondván, hogy ők nem fognak lepipálni az igenlaza dumájukkal), az már kész..de nem fogok máshova ülni, a husos(van egy túlsúlyos is), vagy a nádszálvékony srácok mellé, akik teli vannak önbizalommal, egész nap röhögnek egymás hülyeségén, nem jön be a fajtájuk , talán épp ez okozza a vesztem
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!