Miért van az, hogy néha úgy érzem, nincs célja semminek? Hogy változtathatnék rajta?
énírtam neked az unalomról.
ismerem az esetedet...tipikus példája annak h unatkozol és lusta is vagy, ez rögtön kivehető volt az írásodból.
erre a meoldás az h összeszeded magad és találsz magadnak vmi hobbit, valami kikapcsolódást. pl fitnes terem, vagy akármi, ami leköt. biztos van vmi olyasmi, amit szívesen csinálnál. ez majd feltölt energiával, és életkedvvel és rögtön másképp fogstz hiozzáállni a dolgokhoz.
Nem hiszem hogy azért kell valamit csinálni, hogy célja legyen. ( Ez így elég homályos :D )
Nekem legalábbis az a célom hogy amit csinálok, az lefoglaljon, és szórakoztasson. ( Persze ez a hozzáállás egyenesen oda vezet, hogy szinte semmit nem fejezek be, hiszen ha már nem okoz örömet minek pazaroljam rá az időt? )
Pl.: Hogy megértsd mire gondolok: Ha rám jön az öt perc a könyvemet írom, mert szórakoztat, mozgatja a fantáziám, és felvidít. Ugyanakkor sejtem, hogy soha nem fog elkészülni a "mű".
Nem a "végcél" a lényeg, hanem hogy közben hogyan érzem magam.
Az élet túl rövid ahhoz hogy egy dolog mellett elkötelezzem magam. A lehető legtöbb dolgot kell egyszerre tenni, mert lehet, hogy később már nem lesz rá lehetőség.
( Ez párkapcsolatra nem vonatkozik :D )
Az unalmat a lehető leghamarabb ki kell zárni az életedből, hiszen minden elvesztegetett perc számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!