Komoly önértékelési zavaraim vannak, pedig még csak 14 éves vagyok. Hogyan változtathatnék?
Megpróbálom rendszerezni gondolataimat, ugyanis elég sok mindent össze tudok zagyválni..
Szóval, 14 éves vagyok, lány. Az egész családomat, a barátaimat is idegileg kikészítem, ugyanis állandóan kérdezgetem őket, hogy ez meg az jól néz-e ki rajtam. Ők persze azt válaszolják, hogy nem széles a vállam, nincs velem semmi probléma.. Sajnos és képtelen vagyok ezt elhinni nekik. Azt érzem, hogy átvernek, a szemembe hazudnak.
Sajnos már annyi elfajult a dolog, hogy a fehérneműs képeimet teszem fel erre az oldalra, és kérdezgetem az embereket a külsőmről.. Viszont ez sem segített. Még az elfogulatlan, kívülálló emberek véleményének sem hiszek.
Érzem, hogy ez kezdi tönkretenni a mindennapjaimat, önbizalmam is visszaesett a nullára. Pszichológushoz nem merek menni, mert félek attól, hogy mindent elmond anyukámnak, bár valószínűleg ez lesz. Mit tanácsoltok?
Ez az önértékelési zavar dolog szerintem kamaszként teljesen normális.A lényeg,hogy mindenképpen fogadd el magad így,ahogy vagy,és ha nem tetszik,amit látsz,akkor tegyél ellene.
A fehérneműs képeiddel csak visszatetszést keltesz,ez tényleg nagyon gáz,ne haragudj,tudod,mennyi pedofil van a neten?!! :S :S meg egy 14 éves NE MUTOGASSA MAGÁT! :S
Ha valamit nem érzel jónak az életedben,akkor legyél tudatos,és változtass magadon! Ne más véleménye érdekeljen,főleg ne idegeneké... :S Azzal nem jutsz előrébb.És ne a sztárokhoz vagy akárki máshoz mérd magad,mert az csak a cukormáz,amit róluk látsz.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!